Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vicepremierul USR Dan Barna, dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals: Pare ca reusim sa invatam de la o tragedie la alta

B1 B1,
Vicepremierul USR Dan Barna, dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals: Pare ca reusim sa invatam de la o tragedie la alta

Dan Barna surprinde dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Vicepremierul USR a declarat ca autoritatile par sa reuseasca sa invete de la o tragedie la alta. in primul rand,. continuă pe B1

DAN BARNA, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Nu stim inca cu certitudine ce a dus la incendiu

Vicepremierul dan Barna anunta, vineri, ca nu se cunoaste deocamdata cauza producerii incendiului de la Institutul Matei Bals, dar sustine ca e foarte clar ca trebuie luate masuri foarte dure pentru respectarea regulilor. Orice &171;lasa ca merge si asa &187; poate sa aiba efecte pierderea ireparabila de vieti omenesti, afirma vicepremierul.

VIDEO Klaus Iohannis: Transmit condoleante familiilor indoliate Este nevoie de o reforma profunda in sistemul de sanatate, astfel de lucruri nu trebuie sa se repete!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri condoleante familiilor indoliate, dupa incendiul de la spitalul Matei Bals si i-a cerut ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sa lucreze cu celeritate la un proiect de reforma pentru intregul sistem de sanatate din Romania.

Reactia Sanitas, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Pacientii sufera cel mai mult din cauza uzurii spitalelor romanesti

Federatia Sanitas a transmis, vineri, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals ca pacientii sunt cei care sufera cel mai mult din cauza uzurii spitalelor si a neglijentei perpetuate de autoritatile romanesti. Sindialistii considera ca salariatii din sistem, obositi si demoralizati, au un stres in plus din cauza pericolului de incendiu.

Nicusor Dan, noi promisiuni pentru bucuresteni dupa incendiul de la Matei Bals. Ce vrea sa faca pentru spitalele din Capitala

Incendiul devastator de la Matei Bals a readus in prim plan problemele grave cu care se confrunta sistemul medical romanesc. Din pacate, aceasta tragedie a avut loc la cateva luni distanta de evenimentul dureros de la Piatra Neamt, acolo unde alte zece persoane au murit carbonizate in sectia ATI. Cu putin timp in urma, Primarul .

De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals. Un specialist spune adevarul crunt

Presedintele ANPP, Vasile Barbu a vorbit in exclusivitate pentru impact. ro despre teribilul incendiul de la Spitalul Matei Bals din Capitala, in care si-au pierdut viata nu mai putin de cinci pacienti bolnavi de COVID-19. De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals Vineri dimineata a izbucnit un incendiu la Institutul .

Cel de-al 5-lea deces de la Spitalul Matei Bals a fost raportat la aproape 6 ore de la apelul 112. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineata. Cum arata cronologia evenimentelor

5 decese au fost confirmate pana acum, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineata, iar primul echipaj IGSU s-a prezentat la fata locului in 10 minute.

Filmul tragediei de vineri dimineata, relatat de un martor. Florin Tudosa e internat de 18 zile la Spitalul Matei Bals, intr-un pavilion alaturat celui in care a izbucnit incendiul (VIDEO)

Florin Tudosa, un pacient internat in sectia Covid de la Spitalul Matei Bals intr-un pavilion aflat in imediata vecinatate a celui in care a izbucnit incendiulvineri dimineata, a povestit filmul.

Ce a patit Catalin Apostolescu, medicul-erou de la incendiul din Spitalul Matei Bals

Dr. Catalin Apostolescu a reusit sa intervina pentru a salva pacientii, in timpul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. A spart un geam si si-a riscat viata. Parlamentarul Laura Vicol.

UPDATE Lucian Bode confirma inca o victima a incendiului de la spitalul Matei Bals, pana acum bilantul fiind de cinci persoane decedate. Ultima victima a fost gasita carbonizata intr-o baie

Inca un pacienta murit in urma incendiului izbucnit, vineri dimineata, la spitalul Matei Bals din Bucuresti, informeaza surse citate de B1 TV. UPDATE: ora 11:50Ministrul de Interne, Lucian.

Raed Arafat, despre incendiul de la Spitalul Matei Bals: Orice aparat in plus nu e binevenit in spital. Acum trebuie sa vedem care este cauza, nu vreau sa speculez

Seful DSU, Raed Arafat, a precizat, la Digi 24, ca pana in acest moment nu se cunoaste cauza izbucnirii incendiuluide la Institutul Matei Bals. Acesta a mai spusca asteapta rezultatele.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )