Libnet.ro
UNICEF

09:15

Diana Sosoaca, umilita de fostul sef: Emana numai energie negativa. Nici cu ea insasi nu se poate privi in oglinda

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca, umilita de fostul sef: Emana numai energie negativa. Nici cu ea insasi nu se poate privi in oglinda

Scandalul excluderii Dianei Sosoaca din AUR continua. Valuri de acuzatii vin din toate partile, iar cetatenii romani nu mai stiu pe cine sa creada. Potrivit ultimelor declaratii facute de liderul partidului AUR, avocata ar fi avut mai demult zilele numarate in partid. Care a fost picatura care a umplut paharul Diana Sosoaca este o figura . continuă pe Playtech

Scandalul excluderii Dianei Sosoaca din AUR. Sorin Lavric: Este colerica, emana numai energie negativa

Liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, pe care Diana Sosoaca il acuza de misoginism, spune despre avocata ca este colerica si emana numai energie negativa, iar dupa o cearta din Parlament pe tema vaccinurilor el i-a propus lui George Simion, presedintele partidului, sa o dea afara din grup, iar in Biroul Central toti au fost de acord cu excluderea.

Scene socante in Parlament. Diana Sosoaca, la un pas sa fie batuta. Ce s-a intamplat cu fosta senatoare AUR

Senatorul de Iasi, Diana Iovanovici Sosoaca a devenit, inca odata, subiect de discutie in massmedia romaneasca. Ieri, miercuri 10 februarie, printr-o deciziebomba, Alianta AUR aunta excluderea acesteia din partid. Justificarea oficiala era incalcarea normelor in vigoare, la petrecerea sotului acesteia, imaginile fiind publice. Numai ca, aseara, tarziu, intr-un LIVE cu Adriana Bahmuteanu, Diana Sosoaca a .

Ce mai freamat, ce mai zbucium...liderii AUR se contrazic.Claudiu Tarziu: AUR nu e Diana Sosoaca! George Simion:Am sustinut-o si o sustin!

Claudiu Tarziu, copresedinte AUR, sustine ca partidul sau nu este reprezentat de Diana Sosoaca si ca nu intelege valul de nemultumire aparut dupa excluderea senatoarei din partid. George Simion, celalalt lider al Aliantei, spune insa ca se incearca o ruptura a partidului si ca o sustine pe Diana Sosoaca in continuare, in ciuda declaratiilor lui Claudiu Tarziu.

Diana Sosoaca rupe tacerea despre comportamentul abuziv al liderului AUR: A folosit un limbaj de maidan si a ridicat palma la mine

In cursul serii de miercuri, conducerea AUR a anuntat oficial excluderea senatoarei Diana Sosoaca din partid, mentionand faptul ca aceasta a adus prejdicii imaginii si intereselor partidului prin atitudinea necorespunzatoare pe care a adoptat-o. Ca replica, Diana Sosoaca a facut publice cateva dintre conflictele avute cu membrii partidului pe care l-a reprezentat. Diana Sosoaca, data .

Diana Sosoaca, exclusa din AUR. Decizia momentului in Romania, motivul este incredibil

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook, a explicat Dan Tanasa pentru Antena 3. Diana Sosoaca a fost exlusa din AUR Hotararea ca Diana Sosoaca sa fie exclusa din AUR a apartinut lui Claudiu Tirziu si .

George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

George Simion a avut o reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Sosoaca Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a avut o reactie surprinzatoare la adresa Dianei Sosoaca, scrie antena3. ro.

Diana Sosoaca, protagonista unui nou scandal in Bucuresti: Va sta bine in case si urlati pe Facebook ca vi se incalca drepturi si libertati

Protest urias in aceasta dimineata in fata Ministerului Justitiei. Diana Sosoaca, alaturi de alti romani, se revolta vizavi de decizia autoritatilor de a desfiinta Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Evenimentul are loc la scurt timp dupa ce senatoarea a fost data afara din partidul AUR. Diana Sosoaca face apel la romani Prezenta in fata .

Ce a spus Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Prima reactie a senatoarei

O noua zi, un nou scandal pe scena politica din Romania. Ce a declarat Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din Alianta pentru Unirea Romanilor. Prima reactie a senatoarei, dupa ce conducerea partidului a hotarat eliminarea uneia dintre cele mai vocale prezente din AUR. Care a fost motivul pentru care Diana Sosoaca a .

Raed Arafat, umilit fara mila de Diana Sosoaca: Are o problema grava. Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum sufera oamenii

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, lanseaza un nou atac catre Raed Arafat, odata cu revenirea elevilor la scoala. Aceasta il acuza pe seful DSU de agresiune impotriva copiilor, atacandu-l fara mila pentru restrictiile mult prea dure pe care le impune. Copiii din Romania sunt abuzati Diana Sosoaca este cunoscuta pentru sustinerea miscarii anti-botnita, iar aceasta nemultumire .

Mircea Badea, mesaj pentru Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Mihai Gadea nu a mai rezistat

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR, motiv de dezbateri aprinse pe acest subiect. in acest moment de cumpana pentru avocata romanilor ies la iveala sustinatorii sai, dar si adversarii. Cu putin timp in urma Mircea Badea si-a exprimat parerea despre ceea ce i se intampla senatoarei, exprimandu-si sustinerea fata de aceasta. Este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )