Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diaspora cere demisia Guvernului si anunta o plimbare n Piata Victoriei pe 10 august

Hotnews Hotnews,
 Diaspora cere demisia Guvernului si anunta o plimbare n Piata Victoriei pe 10 august

Primaria Capitalei a refuzat sa autorizeze protestul pe care romanii din diaspora voiau sa il organizeze pe 10 august in Piata Victoriei. Motivul? Acesta ar incalca un articol din lege care spune ca adunarile publice trebuie sa se desfasoare in mod pasnic si civilizat, fara sa afecteze transportul in comun sau functionarea institutiilor publice, scrie Radio RFI. continuă pe Hotnews

Diaspora cere demisia Guvernului si anunta o plimbare in Piata Victoriei pe 10 august

Dupa ce Primaria Municipiului Bucuresti a respins cererea Federatiei Romanilor de Pretutindeni de a organiza un miting in data de 10 august, reprezentantii organizatiei au precizat ca protestul va avea loc oricum, manifestantii urmand sa viziteze centrul Capitalei.

Cativa protestatari in Piata Victoriei

Cativa protestatari au incercat sa amplasezea astazi dimineata in Piata Victoriei un banner cu mesajul Trezeste-te si iesi in strada! Dictatura a fost instaurata intotdeauna prin lege, insa au fost impiedicati de jandarmi, care l-au si ridicat pe unul dintre tineri, relateaza News. ro.

Cativa protestatari in Piata Victoriei

Cativa protestatari au incercat sa amplaseze astazi dimineata in Piata Victoriei un banner cu mesajul Trezeste-te si iesi in strada! Dictatura a fost instaurata intotdeauna prin lege, insa au fost impiedicati de jandarmi, care l-au si ridicat pe unul dintre tineri, relateaza News. ro.

Cativa protestatari au incercat sa amplaseze in Piata Victoriei un banner cu mesajul Trezeste-te si iesi in strada!

Cativa protestatari au incercat sa amplaseze marti dimineata in Piata Victoriei un banner cu mesajul Trezeste-te si iesi in strada! Dictatura a fost instaurata intotdeauna prin lege, transmite news. ro. Acestia au fost insa impiedicati de jandarmi, care l-au si ridicat pe unul dintre tineri.

Incidente in Piata Victoriei: Jandarmii au intervenit in forta pentru a inlatura protestatarii care voiau sa monteze un banner (FOTO)

Jandarmii au intervenit marti dimineata in forta in fata Guvernului dupa ce grup de protestatari doreau sa ridice pe stalpi un banner. Conform propriilor relatari pe Facebook, Sandy Matei se afla.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )