Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dica, nemultumit din cauza ratarilor

Online Sport Online Sport,
Dica, nemultumit din cauza ratarilor

Nicolae Dica, antrenorul echipei FCSB, a spus ca este nemultumit de ratarile jucatorilor sai in meciul cu CSU Craiova din etapa a 3-a din Liga 1 Betano. continuă pe Online Sport

Comisia Europeana a lansat procedura de infringement contra Poloniei din cauza subminarii independentei Justitiei. Varsovia riposteaza

Comisia Europeana nu are competentele necesare pentru a lansa procedura de infringement impotriva Poloniei din cauza reformei controversate a tribunalelor de drept comun din aceasta tara, au sustinut autoritatile de la Varsovia, sambata seara.

UPDATE Traficul feroviar intre Predeal si Timisul de Sus a fost reluat pe un fir, dupa ce acesta a fost oprit mai multe ore din cauza unui copac care a cazut pe firele de contact

Circulatia feroviara intre Predeal si Timisul de Sus a fost reluata pe un singur fir, dupa ce timp de mai multe ore a fost blocata din cauza unui un copac care s-a prabusit pe firele de contact, relateaza News. ro, care citeaza CFR Infrastructura. Sapte trenuri au fost afectate.

Sute de oameni evacuati in Spania, din cauza unor incendii de vegetatie

Guvernul regional din sud-estul Spaniei a ordonat evacuarea a 300 de persoane, din cauza unui incendiu de vegetatie care a distrus 1. 000 de hectare de padure de pin, relateaza Associated Press, potrivit News. ro.

Accident in Capitala. Trei persoane au fost ranite din cauza neatentiei unui sofer

Trei persoane au fost ranite, dupa ce autobuzul in care se aflau a franat brusc din cauza unei masini care i-a taiat calea. in ur,a incidentului, o persoana a ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte doua, la Spitalul Elias.

UPDATE Circulatia tramvaielor liniei 46, blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar

Circulatia tramvaielor liniei 46 este blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, la intersectia Str. Doctor Felix cu Bd. Ion Mihalache, anunta RATB pe o retea de socializare. Blocajul a intervenit in jurul orei 10. 46: S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, pe Str. Dr. Felix. Blocajul a durat 70 min - 10:10-11:20).

UPDATE S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar

Circulatia tramvaielor liniei 46 a fost blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, la intersectia Str. Doctor Felix cu Bd. Ion Mihalache, anunta RATB pe o retea de socializare. Blocajul a intervenit in jurul orei 10. 46: S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, pe Str. Dr. Felix. Blocajul a durat 70 min - 10:10-11:20).

O tanara a murit din cauza unui joc sexual. Iubitul ei este socat (FOTO)

O tanara a ajuns sa-si piarda viata din cauza unui joc sexual. Katie Widdowson, in varsta de 24 de ani, a trecut prin chinuri groaznice si medicii nu au putut face nimic pentru a o salva, mai al.

Trafic feroviar intrerupt intre Predeal si Timisul de Sus, din cauza unei avarii la reteaua electrica

Sistemul de alimentare cu energie electrica a fost avariat intre Predeal si Timisul de Sus, sambata dupa-amiaza, astfel incat la aceasta ora trei trenuri de calatori stationeaza pe traseu, iar din Gara Brasov nu mai pleaca nicio garnitura pe aceasta directie, relateaza News. ro.

S-au luat la cearta din cauza pozitiilor sexuale, iar una dintre ele a ajuns sa cada de la balcon

O femeie din Germania a ajuns la spital, dupa ce a cazut in gol de la balcon, potrivit Metro. Victima intretinea relatii sexuale cu un barbat si cu inca o femeie. La un moment dat, cele doua.

Suceava: 53.000 de metri cubi de arbori au fost doborati din cauza furtunii

Vantul si ploile puternice, care au izbucnit marti noapte, au distrus padurile din judetul Suceava. Conform primelor estimari, un volum de 53. 000 de metri cubi de arbori au fost doborati din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )