Libnet.ro
UNICEF

06:30

Didier Drogba: Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poza. Am aflat apoi ca era Mbappe

Hotnews Hotnews,
 Didier Drogba: Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poza. Am aflat apoi ca era Mbappe

Fostul mare fotbalist ivorian Didier Drogba 41 de ani), unul dintre prezentatorii galei in care a fost decernat Balonul de Aur 2019, a povestit un moment inedit intamplat in urma cu 10 ani, care l-a avut in prim-plan pe Kylian Mbappe 20 de ani), unul dintre cei mai valorosi fotbalisti din prezent. continuă pe Hotnews

Cel mai scump fotbalist din istorie, refuzat cand a cerut o poza. Drogba: Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poza. Am aflat apoi ca era Mbappe (FOTO)

Moment inedit luni seara cu ocazia galei in care a fost decernat Balonul de Aur pentru 2019! Fostul mare atacant Didier Drogba a povestit cum in urma cu 10 ani a refuzat un copil care i-a cerut sa faca o poza,.

Proiect adoptat tacit de Senat: inchisoare pana la 10 ani pentru promovarea practicilor antitiganiste

Un proiect de lege care defineste termenul de antitiganism drept perceptia referitoare la romi exprimata ca ura impotriva acestora a trecut tacit de Senat, luni, prin implinirea termenului pentru dezbatere si adoptare. Proiectul defineste manifestarile si practicile discriminatorii si reglementeaza pedepsele pentru atitudinea anti-roma, care pot ajunge pana la 10 ani de inchisoare.

Femeia din Alba care si-a injunghiat mortal sotul violent, condamnata la 10 ani de inchisoare

O femeie din Alba care si-a ucis sotul cu o lovitura de cutit in inima, dupa un scandal in familie, a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Gestu femeii a fost si urmarea batailor repetate pe care le primea de la sotul violent.

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! De data asta, e ADEVARAT!

Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, impreuna au si un baietel. La aniversarea celor10 ani de casnicie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj.

HONG KONG - LA PRIMUL DEFICIT BUGETAR DIN ULTIMII 15 ANI Cosea: Criza care urmeaza va veni din zona Chinei

Criza financiara care urmeaza nu va mai veni dinspre SUA, ci din zona Chinei, este de parere profesorul de economie Mircea Cosea, apreciind ca reducerea importurilor pe care China le face afecteaza intreaga lume, iar acest lucru inseamna inceputul unei recesiuni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )