Libnet.ro
UNICEF

21:30

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! De data asta, e ADEVARAT!

B1 B1,
S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! De data asta, e ADEVARAT!

Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, impreuna au si un baietel. La aniversarea celor10 ani de casnicie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj. continuă pe B1

GATA! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! NU MAI E CALE DE iNTOARCERE!

Viorica de la Clejani este foc si para pe femeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de 25 de ani cu Ionita si isi apara familia precum o leoaica! Pentru a le linisti pe.

Tocmai cand era in culmea fericirii, Alina Puscas a facut anuntul: S-a destramat

Vedeta de la Antena 1 a avut parte de un mare ghinion si, desi era in culmea fericirii si abia stabilise mai bine detaliile nuntii sale de lux. Alina Puscas s-a vazut nevoita sa faca anuntul si a dat mai multe detalii, cand a acordat de curand un interviu. Frumoasa prezentatoare TV este mamica a .

Decizie de ultima ora, luata de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut anuntul

Cazul Caracal ramane inca nerezolvat si inca in vizorul autoritatilor. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele disparute de mai bine de sapte luni a ajuns deja la limitele rabdarii. Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranta, de nedescris. Femeia a decis sa recurga la un gest poate mai putin obisnuit si .

Atentie, parinti! Ce se intampla cu clasa pregatitoare. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Ministrul Educatiei a facut un anunt cat se poate de important pentru toti parintii care urmeaza sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare. Mesajul esential a fost transmis de curand de catre Monica Anisie, iar in acest sens sunt vizati elevii, dar si parintii care trebuie sa ia cat mai rapid o decizie, legata de viitoarele .

Demisia momentului in politica! Premierul a facut anuntul socant. ADIO, GUVERNARE

Demisie la varful puterii politice finlandeze! Premierul Antti Rinne si-a anuntat demisia dupa ce a pierdut sprijinul Partidului de Centru, unul din partenerii in coalitia de guvernare. Formatiunea urmeaza sa de.

Drama iN LUMEA MONDENA! Mioara Roman, in stare grava! Oana a facut anuntul socant! Detalii despre BOALA CUMPLITA

Oana Roman a vorbit de curand despre problemele de sanatate pe care le are de infruntat mama sa, Mioara Roman. Va amintim ca la scurt timp dupa ce s-au mutat cu totii in noua casa, Oana Roman a trebuit sa.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL: CALITATILE si DEFECTELE celor nascuti pe data de 16 ale fiecarei luni

Celebrul numerolog Mihai Voropchivici a facut o analiza in ceea ce ii priveste pe cei nascuti in ziua de 16 a fiecarei luni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )