Libnet.ro
UNICEF

19:15

Diego Maradona a fost inmormantat La ceremonie au fost prezente aproximativ 30 de persoane

Hotnews Hotnews,
 Diego Maradona a fost inmormantat La ceremonie au fost prezente aproximativ 30 de persoane

Fostul international argentinian Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la Buenos Aires, a fost inmormantat. La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenti familia starului decedat si apropiatii sai, aproximativ 30 de persoane. continuă pe Hotnews

Adio, Diego! Maradona a fost inmormantat in cadrul unei ceremonii restranse, cu doar 30 de persoane

Starul fotbalului argentinian Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la, a fost inmormantat in cimitirul Jardin Bella Vista din Buenos Aires. La ceremonia finala au fost prezenti aproximativ 30 de persoane - membri ai familiei si apropiati.

Diego Maradona a fost inmormantat alaturi de parintii lui. La priveghiul fostului international argentinian au avut loc accidente violente, in randul fanilor (VIDEO)

Fostul international argentinian Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la Buenos Aires, a fost inmormantat. La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenti familia si apropiatii.

Maradona a fost inmormantat! Cati apropiati au participat la procesiune

Fostul mare fotbalistDiego Armando Maradona a fostinhumat, noaptea trecuta, in cimitirulJardin Bella Vista,dupa o ceremonie privata.

Trupul neinsufletit al lui Diego Maradona a fost depus la Palatul prezidential din Buenos Aires

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian care a decedat miercuri, a fost depus la Casa Rosada, Palatul prezidential din Buenos Aires, unde va avea loc priveghiul, conform imaginilor difuzate de posturile de televiziune TyC si ESPN.

Ultimul interviu al lui Diego Maradona: Am fost si sunt foarte fericit. Fotbalul mi-a dat tot

Intr-un ultim interviu acordat cotidianului Clarin, Diego Armando Maradona a afirmat ca a fost si este fericit si ca fotbalul i-a oferit mai mult decat si-a imaginat.

Cauza mortii lui Diego Maradona. Autopsia a confirmat zvonurile initiale

S-a aflat cauza mortii lui Diego Maradona. Autopsia a confirmat zvonurile initiale. Diego Maradona a murit din cauza unei insuficiente cardiace acute. Legenda fotbalului a decedat la varsta de 60 de ani, miercuri, la ora locala 12:00, iar necropsia a fost facuta la morga din San Fernando, localitate situata langa Buenos Aires. S-a aflat de .

Trupul neinsufletit al lui Diego Maradona a fost depus la Palatul prezidential din Buenos Aires

Miercuri, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Diego Maradona a fost depus la Casa Rosada, Palatul prezidential din Buenos Aires. Aici va avea loc priveghiul legendei fotbalului argentinian, informeaza.

Cand va fi inmormantat Diego Maradona. Fanii au putin timp la dispozitie sa isi ia adio

Diego Maradona a murit in ziua de 25 noiembrie 2020, iar fanii argentinieni nu vor avea timp sa-si ia ramas bun de la Zeul lor decat vreme de 24 de ore, in loc de 48, dupa cum se anuntase initial. Cand va fi inmormantat Diego Maradona Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Maradona, expus la .

Diego Maradona va fi inmormantat joi intr-un cimitir de la periferia capitalei Buenos Aires

Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la varsta de 60 de ani, va fi inmormantat astazi, la un cimitir de la periferia orasului Buenos Aires, a anuntat un purtator de cuvant, Sebastian Bianchi, potrivit AFP.

Ce a spus Diego Maradona inainte sa moara. Astea au fost ultimele lui cuvinte

Diego Maradona s-a stins din viata miercuri, la varsta de 60 de ani, iar conform raportului preliminar al autopsiei, cauza mortii a fost insuficienta cardiaca acuta. Ce a spus Diego Maradona inainte sa moara De altfel, ultimele cuvinte ale starului argentinian inainte de a muri au fost: Ma simt rau. Maradona a luat micul dejun, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )