Libnet.ro
UNICEF

19:00

Maradona a fost inmormantat! Cati apropiati au participat la procesiune

Adevărul Adevărul,
Maradona a fost inmormantat! Cati apropiati au participat la procesiune

Fostul mare fotbalistDiego Armando Maradona a fostinhumat, noaptea trecuta, in cimitirulJardin Bella Vista,dupa o ceremonie privata. continuă pe Adevărul

Diego Maradona a fost inmormantat La ceremonie au fost prezente aproximativ 30 de persoane

Fostul international argentinian Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la Buenos Aires, a fost inmormantat. La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenti familia starului decedat si apropiatii sai, aproximativ 30 de persoane.

Diego Maradona a fost inmormantat alaturi de parintii lui. La priveghiul fostului international argentinian au avut loc accidente violente, in randul fanilor (VIDEO)

Fostul international argentinian Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la Buenos Aires, a fost inmormantat. La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenti familia si apropiatii.

Adio, Diego! Maradona a fost inmormantat in cadrul unei ceremonii restranse, cu doar 30 de persoane

Starul fotbalului argentinian Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la, a fost inmormantat in cimitirul Jardin Bella Vista din Buenos Aires. La ceremonia finala au fost prezenti aproximativ 30 de persoane - membri ai familiei si apropiati.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )