Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dieta. Andreea Raicu a dezvaluit care este secretul siluetei sale de invidiat

Antena3 Antena3,
Dieta. Andreea Raicu a dezvaluit care este secretul siluetei sale de invidiat

Dieta. Este intr-o forma maxima la 41 de ani, dar Andreea Raicu recunoaste ca secretul consta in a fi in coordonare cu sine insasi. Dieta. Buna dimineata! Zilele mele incep mereu cu un pahar cu apa. continuă pe Antena3

De ziua ei, Andreea Raicu se relanseza: mindfulness si viata sanatoasa

Andreea Raicu implineste azi 41 de ani si a decis sa-si faca singura un cadou. Relansarea site-ului care ii poarta numele aduce cu sine si relansarea cursurilor de mindfulness pe care le promoveaza vedeta de multi ani deja - destinate segmentului corporate -, dar si cursuri de echilibru Mind Body.

Andreea Berecleanu a dezvaluit secretul siluetei ei. Ce dieta tine

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din Romania. Ea a dezvaluit intr-un interviu ce face ca sa se mentina in forma. Cu siguranta tin diete si ma ingrijesc asa.

Soc! Imagini din intimitatea Andreei Esca, dezvaluite oficial: Care este rutina din fiecare dimineata a vedetei de la Pro Tv (FOTO)

Andreea Esca nu are doar o cariera de succes, ci si o familie foarte frumoasa care o sprijina in tot ceea ce face. Prezentatoarea tv are o relatie extrem de speciala cu parintii sai, iar recent a publicat pe o .

Noi detalii despre incidentul aviatic din judetul Bacau. Care este starea pilotilor care s-au catapultat inainte de prabusire

Cei doi piloti care s-au catapultat in urma accidentului aviatic produs in judetul Bacau beneficiaza in continuare de tratament medical, dar si de consiliere psihologica, starea lor de sanatate evoluand in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )