Libnet.ro
UNICEF

13:15

DIETA. Cea mai buna metoda de slabire. Cum scapi de grasimea de pe coapse in 10 minute

Antena3 Antena3,
DIETA. Cea mai buna metoda de slabire. Cum scapi de grasimea de pe coapse in 10 minute

Studiile recente arata ca femeile tind sa acumuleze grasime pe coapse pentru ca aceasta este necesara in hranirea copilului in timpul gestatiei si imediat dupa nastere. Indiferent care ar fi motivul pentru care ai pus ca. continuă pe Antena3

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Inregistrand o crestere de 5,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au urcat pe a treia pozitie in clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si pe primul loc in topul celor mai performante titluri din BET si BET-XT, in contextul in care cele doua cosuri de actiuni au suferit deprecieri de 2,1%, respectiv 2,14%, in perioada 13 - 20 noiembrie.

Specialistii au desemnat cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile. Cui ii revine aceasta distinctie

Specialistii portalului Tennis Channel, unul dintre cele mai influente din lumea tenisului, au desemnat in urma unui sondaj cine merita titlul de cea mai buna jucatoare din toate timpurile.

SUNA BINE, DAR ESTE RAU Avem cea mai mica pondere a deceselor provocate de cancer

Eurostat ne ofera o stire aparent buna din domeniul medical, tara noastra si Bulgaria au cea mai mica pondere a deceselor provocate de cancer. Lucrurile nu stau insa chiar atat de bine la o privire mai atenta.

FOTO Balint, cea mai buna gluma pe seama nationalei Romaniei: Cum a comentat scandalul de la Podgorica

Romania ar fi trebuit sa invinga Muntenegru la doua goluri diferenta, insa, in niciun moment, n-a lasat impresia ca se agita pentru a obtine acest lucru.

Simulare: Cea mai grea si cea mai usoara grupa pentru Romania in preliminariile EURO 2020

Ne-am pus imaginatia la lucru pentru a vedea care poate fi cea mai grea grupa pentru nationala Romaniei in drumul spre Campionatul European din 2020, dar si cea mai facila grupa, totul fiind decis pe 2 decembrie la tragerea la sorti programata la Dublin.

FOTO VIDEO Cea mai mica si mai frumoasa biblioteca in miniatura din lume. De ce este considerata speciala

Biblioteca Thurkowiana Minor este considerata cea mai mica si mai frumoasa biblioteca publica miniaturala din lume. Contine 1515 carti in miniatura. Din 2012, biblioteca face parte din colectia Muzeului Meermanno din Haga, Olanda.

GHILEA (PNL BIHOR): FSDI - cea mai mare lovitura data bugetului Romaniei

Deputatul liberal Gavrila Ghilea a declarat, astazi ca prin infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, PSD pune la cale jaful secolului, cea mai mare lovitura care se poate da bugetului Romaniei, economiei nationale si separatiei puterilor in stat.

TRAVEL Albastru e cea mai calda culoare in Sardinia

O simpla cautare pe internet sau un pliant turistic despre Sardinia cucereste prin nuantele de albastru ale Marii Mediterane care inconjoara a doua cea mai mare insula a Italiei.

Cum va arata cea mai noua Sala Polivalenta din Romania construita cu bani de la guvern. Va avea 5.000 de locuri si costa 60 milioane de lei

A inceput constructia noii Sali Polivalente cu 5. 000 locuri din Oradea, situata in imediata vecinatate a Campusului Universitar al Universitatii Oradea, fondurile pentru realizarea investitiei, evaluata la 60 milioane de lei, fiind asigurate in cea mai mare parte din bugetul de stat, prin Compania Nationala de Investitii si partial de Primaria Oradea.

EA este cea mai bine platita cantareata din lume! A DETRONAT multi artisti! Wow, cati BANI castiga! Te asteptai la asta?

Potrivit topului realizat de catre revista Forbes, cea mai bine platita cantareata din lume este Katy Perry! Aceasta a inregistrat cele mai mari venituri in anul 2018, scrie Ciao. ro. Artista a sustinut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )