Libnet.ro
UNICEF

16:15

Specialistii au desemnat cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile. Cui ii revine aceasta distinctie

Adevărul Adevărul,
Specialistii au desemnat cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile. Cui ii revine aceasta distinctie

Specialistii portalului Tennis Channel, unul dintre cele mai influente din lumea tenisului, au desemnat in urma unui sondaj cine merita titlul de cea mai buna jucatoare din toate timpurile. continuă pe Adevărul

Emotii mari pentru cuplul din Exatlon! Iulian si Ana, la un pas de separare!

Iulian Pitea a trecut prin momente greleatunci cand iubita sa, Ana Gonzalez Exatlon Mexic), a intrat la duel, fiind desemnata cea mai slaba jucatoare a Faimosilor. Din fericire, emotiile au trecut, iar Ana.

Cea mai ieftina si sanatoasa gustare de post. Cum faci cea mai buna salata orientala, de ce nu se pun cartofi nisiposi

Salata orientala este, mai ales in perioada postului, o mancare frecvent gatita de gospodine, fiindca necesita ingrediente putine si ieftine. Secretele preparatului gustos ne sunt dezvaluite in cartea cu retete a regretatului Radu Anton Roman, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Simulare: Cea mai grea si cea mai usoara grupa pentru Romania in preliminariile EURO 2020

Ne-am pus imaginatia la lucru pentru a vedea care poate fi cea mai grea grupa pentru nationala Romaniei in drumul spre Campionatul European din 2020, dar si cea mai facila grupa, totul fiind decis pe 2 decembrie la tragerea la sorti programata la Dublin.

13 ONG-uri reclama o criza iminenta a stocurilor de medicamente pentru tratamentul HIV/SIDA, cea mai grava din ultimul deceniu

13 organizatii non-guvernamentale i-au trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare deschisa in care atrag atentia ca stocurile de medicamente utilizate in tratarea persoanelor care sufera de HIV/SIDA sunt extrem de scazute si risca sa nu asigure necesarul pentru cei peste 20. 000 de pacienti din Romania. Semnatarii scrisorii spun ca este vorba despre cea mai grava criza din ultimul deceniu pe acest segment.

Echipa EFdeN care reprezinta Romania la cea mai importanta competitie de locuinte sustenabile din lume, pe locul II, dupa prima proba

Echipa EFdeN care reprezinta Romania la Solar Decathlon Middle East, cea mai importanta competitie de locuinte sustenabile din lume care are loc in Dubai in perioada 18 28 noiembrie, a castigat locul II la prima proba a competitiei.

Povestea bucatarului roman care a lansat un parfum comestibil si cea mai mare carte de bucate

Este unul dintre cei mai renumiti bucatari din Romania. Originar din Alba Iulia, chef Cosmin Ioan Toma este bucatar de centenar si cel care a lansat cea mai mare carte de bucate. Specialitatea sa este reinterpretarea retetelor vechi, iar astazi incercam sa aflam secretele gustului autentic romanesc.

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

FOTO VIDEO Cea mai mica si mai frumoasa biblioteca in miniatura din lume. De ce este considerata speciala

Biblioteca Thurkowiana Minor este considerata cea mai mica si mai frumoasa biblioteca publica miniaturala din lume. Contine 1515 carti in miniatura. Din 2012, biblioteca face parte din colectia Muzeului Meermanno din Haga, Olanda.

Basescu, despre remanierea guvernamentala: Dar Viorica Vasilica? Din lasitate, Dragnea nu face cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea da dovada de lasitate pentru ca nu face cea mai importanta schimbare din guvern - inlocuirea premierului Viorica Dancila - care ar fi permis o noua sansa pentru Romania, spune fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: Nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea schimba un snop intreg de ministri la Comitetul Executiv National al PSD, dar din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania:.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )