Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dieta Keto. Poze inainte-dupa cu cei care au slabit

ADPM ADPM,
Dieta Keto. Poze inainte-dupa cu cei care au slabit

Uitati de Dukan, regimuri disociate sau supa de varza. Dieta Keto este probabil cea mai populara dieta a momentului. Ea presupune un regim alimentar bogat in grasimi, cu un consum redus de carbohidrati. continuă pe ADPM

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Remediu pentru cei care sufera de diabet sau de probleme gastrice

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri ascunse un leac pentru cei care sufera de diabet, de ulcer sau cei cu probleme gastrice. Cand il vedem la modul acesta de inflorit e bine sa sapam radacina.

Noua regula pentru cei care calatoresc cu avionul

Cei care calatoresc cu avionul pe teritoriul SUA vor trebui incepand din vara aceasta sa respecte masuri de securitate mai stricte care ii obliga sa scoata alimentele din bagajele de mana, inainte ca.

Lia Olguta Vasilescu ii ironizeaza pe cei care critica legea salarizarii: Cand au fost scaderi salariale nu au fost proteste, a fost maxim dansul pinguinului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a lansat un atac dur la adresa celor care contesta legea salarizarii unitare si a celor care s-au plans de scaderile salariale din sanatate. Sunt doctori care.

Masuri de securitate mai stricte pentru cei care calatoresc in SUA

Persoanele care calatoresc cu avionul pe teritoriul SUA vor trebui, incepand din aceasta vara, sa respecte masuri de securitate mai stricte.

Fiscul vine pe urmele detinatorilor de criptomonede. Ce trebuie sa faca cei care ai obtinut venituri din ele

Contribuabilii care au obtinut venituri din criptomonede vor trebui sa declare la Fisc aceste venituri pana la data de 15 iulie 2018, odata cu depunerea Formularului unic 212. Acest lucru se aplica.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )