Libnet.ro
UNICEF

10:45

DIETA MINUNE a lui Florin Chilian: A SLABIT peste 10 kg in doar 15 zile!

B1 B1,
DIETA MINUNE a lui Florin Chilian: A SLABIT peste 10 kg in doar 15 zile!

Florin Chilian a dezvaluit cum a slabit peste zece kilograme in 15 zile. LIDIA BUBLE, GOALA PUSCA LA DUS! RAZVAN A PRINS-O iN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMITATOARE GALERIE FOTO) Apa si cafea, a spus. continuă pe B1

DIETA extrema. Florin Chilian a baut doar apa si cafea ca sa slabeasca rapid. Cat a slabit in doar 15 zile

Florin Chilian a socat cu o dietaextrema. Artistul a tinut o dieta agresiva cu apa si cafea. Aslabit nu mai putin de 13 kg intr-un timp record, 15 zile, si a ajuns sa cantareasca de la 106.

DIETA AGRESIVA pentru CELEBRUL ARTIST! A SLABIT DRASTIC! MEDICII SUNT SPERIATI...

Artistul Florin Chilian a reusit un record in materie de slabit, dar specialistii nu recomanda aceasta dieta drastica. Mai precis, cantaretul de 50 de ani a tinut o dieta agresiva cu apa si cafea si.

Alba: Postasii din Sebes au uitat sa distribuie peste 10.000 de plicuri, intre care si citatii de la instante. Acestea au fost gasite in subsolul oficiului postal si la angajati acasa

Peste 10. 000 de plicuri care nu au ajuns la destinatari, intre care si citatii de la instante, au fost gasite in subsolul Oficiului Postal din Sebes, judetul Alba si acasa la fosti si actuali angajati, in urma perchezitiilor efectuate de politisti, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )