Libnet.ro
UNICEF

06:00

in dietele de slabit, ce e bun pentru toata lumea nu e bun pentru nimeni

Adevărul Adevărul,
in dietele de slabit, ce e bun pentru toata lumea nu e bun pentru nimeni

NUTRITIE Internetul este plin de diete de slabit care promit o pierdere rapida in greutate. Unele exclud grupe intregi alimentare, altele, carnea, altele zaharul si tot asa. Pentru cei mai multi, rezultatele sunt mai mereu mediocre. Si asta pentru ca schimbarile pe care ar trebui sa le facem nu sunt doar la nivel alimentar, ci la nivel de stil de viata, plus ca toate acestea ar trebui facute sub supravegherea unui medic specialist. continuă pe Adevărul

Cine era Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche. Toata lumea o stia

Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche, era pasionata de poezie si publicase o carte. Ea a fost gasita inconstienta in mare si a fost adusa la mal in stare critica, pe 4 august. Dupa 5 zile, tanara s-a stins din viata. Andra Mirza, tanara care s-a inecat la Vama .

Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Marinei: Este prilejul cel mai bun pentru a ne exprima respectul fata de marinarii militari si pentru a-i felicita pentru modul exemplar in care isi fac datoria

Gabriel Oprea, presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, transmite, joi, cu ocazia Zilei Marinei, caastazi esteprilejul cel mai bun pentru a ne exprima respectul fata de.

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca a vorbit pentru prima data despre perioada primei sarcini. Vedeta a marturisit cat de frumoasa a fost acea perioada, dar a spus si ce anume nu i-a mai dat voie doctorul sa faca pentru a putea duce sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )