Libnet.ro
UNICEF

08:15

Digi 24: CTP, despre cazul de la Galati: Procedeaza exact ca politistii din Caracal, exact ca omoratorul din Caracal

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: CTP, despre cazul de la Galati: Procedeaza exact ca politistii din Caracal, exact ca omoratorul din Caracal

CTP: Pentru cine sa fiu tras la raspundere, pentru prapadita asta, care de fapt e o curva de 14 ani?! Asta ne spune individul. Si stiti de ce o face? Pentru ca fata asta e orfana. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne, despre CAZUL GALATI: am dispus masuri de urgenta! Cei doi politisti, cercetati (VIDEO)

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, luni, cu privire la cazul fetei din Galati plina de sange, in care politistii sunt banuiti de neglijenta, ca a dispus masuri de urgenta. Am.

CTP compara cazul de la Galati cu politistii din Caracal: Le fac pe aceste fete, aflate intr-o situatie critica, catele in calduri

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat luni seara la Digi24 cazul celor doi politisti din Galati care nu au reactionat atunci cand in fata lor a aparut o fata minora plina de sange. Gazetarul a spus despre acestia ca au procedat exact ca omoratorul din Caracal si a subliniat, referindu-se la politizarea institutiilor, ca pestele de la cap se-mpute.

Fifor, despre cazul de la Galati: Am dispus masuri ferme de verificare imediata a ceea ce s-a intamplat

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, anunta, luni, ca a dispus verificari in cazul politistilor de la Galati, care nu au coborat din masina pentru a ajuta o fata plina de sange, precizand ca atitudinea agentilor este inadmisibila.

Ministerul de Interne, noi informatii oficiale despre cazul de la Caracal, de la ora 18

Un nou anunt oficial despre cazul din Caracal de la Ministerul de Interne. Au sosit noi imagini din padurea in care au fost gasite noi oseminte, la indicatiile lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal.

Ion Cristoiu, despre cazul de la Caracal: E teoria asasinului singuratic, cea mai comoda teorie pentru orice sistem

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre cazul socant de la Caracal. Sunt sute de informatii pe surse. Fiecare site considera ca are sursele sale judiciare, a spus Cristoiu. Exista o.

Directia pentru Protectia Copilului Galati, despre cazul copilei pline de sange in strada: Nu a fost vorba de viol. Fata a fost la prietenul ei, a avut act sexual consimtit

Versiunea conducerii Directiei pentru Protectia Copilului Galati este ca nu a a fost vorba despre viol in cazul fetei de 14 ani filmata in timp ce era plina de sange, pe strada, fara ca cei doi politisti aflati langa ea intr-o masina sa intervina. Directorul adjunct de la Protectia Copilului Galati sustine ca fata plecase cu bilet de voie din centrul de plasament si s-a intalnit cu prietenul ei in varsta de 15 ani, cu care a avut act sexual consimtit.

Dan Pavel, despre cazul Caracal: Mafia secolului 21 combatuta cu politia secolului 20

Cazul Caracal a socat Romania. Bloggerul Dan Pavel se arata rezoltat de cum evolueaza ancheta. Aceasta arata, intr-o postare pe blogul personal, cum politia secolului 20 vrea sa combata mafia secolului.

Stelian Tanase, despre cazul Caracal: Liderii PSD sunt amestecati in porcaria asta. E un dosar al complicitatilor vinovate dintre Politie si interlopi, la care se adauga politicienii aferenti

Analistul politic Stelian Tanase comenteaza cazul Caracal, intr-un articol pe blogul personal, in care vorbeste despre existenta a doua anchete: una a crimei propriu-zise si alta referitoare la coruptia din.

Detectivul Mihai Belu, despre cazul din Caracal: Astazi, pentru prima oara, Dinca a avut de-a face cu niste anchetatori. A luat cam mult oficialilor sa trimita niste anchetatori cu experienta

Detectivul Mihai Belu a declarat in direct la Antena 3 faptul ca se vede ca au fost schimbati anchetatorii in cazul Caracal fiindca asa au aparut si primele rezultatele concrete. Astazi, pentru.

BBC scrie in detaliu despre cazul Alexandrei Macesanu, care tine Romania cu sufletul la gura

BBC News a publicat un articol pe larg referitor la cazul Alexandrei Macesanu, in care detaliaza gafele autoritatilor si revolta pe care acestea le-au starnit in randul romanilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2819 seconds )