Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul de Interne, despre CAZUL GALATI: am dispus masuri de urgenta! Cei doi politisti, cercetati (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul de Interne, despre CAZUL GALATI: am dispus masuri de urgenta! Cei doi politisti, cercetati (VIDEO)

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, luni, cu privire la cazul fetei din Galati plina de sange, in care politistii sunt banuiti de neglijenta, ca a dispus masuri de urgenta. Am. continuă pe B1

Fifor, despre cazul de la Galati: Am dispus masuri ferme de verificare imediata a ceea ce s-a intamplat

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, anunta, luni, ca a dispus verificari in cazul politistilor de la Galati, care nu au coborat din masina pentru a ajuta o fata plina de sange, precizand ca atitudinea agentilor este inadmisibila.

Digi 24: CTP, despre cazul de la Galati: Procedeaza exact ca politistii din Caracal, exact ca omoratorul din Caracal

CTP: Pentru cine sa fiu tras la raspundere, pentru prapadita asta, care de fapt e o curva de 14 ani?! Asta ne spune individul. Si stiti de ce o face? Pentru ca fata asta e orfana.

Ministerul de Interne, noi informatii oficiale despre cazul de la Caracal, de la ora 18

Un nou anunt oficial despre cazul din Caracal de la Ministerul de Interne. Au sosit noi imagini din padurea in care au fost gasite noi oseminte, la indicatiile lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal.

Ion Cristoiu, despre cazul de la Caracal: E teoria asasinului singuratic, cea mai comoda teorie pentru orice sistem

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre cazul socant de la Caracal. Sunt sute de informatii pe surse. Fiecare site considera ca are sursele sale judiciare, a spus Cristoiu. Exista o.

Ministrul Muncii, despre plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Asta e rea vointa!

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a vorbit vineri, fiind aflat la Botosani, despre plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Ministrul Muncii, despre plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit, vineri, la Botosani, despre plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Oficialul a declarat ca Guvernul va aloca la rectificarea .

Directia pentru Protectia Copilului Galati, despre cazul copilei pline de sange in strada: Nu a fost vorba de viol. Fata a fost la prietenul ei, a avut act sexual consimtit

Versiunea conducerii Directiei pentru Protectia Copilului Galati este ca nu a a fost vorba despre viol in cazul fetei de 14 ani filmata in timp ce era plina de sange, pe strada, fara ca cei doi politisti aflati langa ea intr-o masina sa intervina. Directorul adjunct de la Protectia Copilului Galati sustine ca fata plecase cu bilet de voie din centrul de plasament si s-a intalnit cu prietenul ei in varsta de 15 ani, cu care a avut act sexual consimtit.

Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: Eu am invatat de acasa sa nu ma urc in nicio masina straina

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a precizatjoi seara, la Punctul de intalnire, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, referindu-se la cazul Alexandrei,.

Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: Totusi, eu am invatat de acasa sa nu ma urc in nicio masina straina

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani rapita si sechestrata dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina la ocazie.

Dan Pavel, despre cazul Caracal: Mafia secolului 21 combatuta cu politia secolului 20

Cazul Caracal a socat Romania. Bloggerul Dan Pavel se arata rezoltat de cum evolueaza ancheta. Aceasta arata, intr-o postare pe blogul personal, cum politia secolului 20 vrea sa combata mafia secolului.

Stelian Tanase, despre cazul Caracal: Liderii PSD sunt amestecati in porcaria asta. E un dosar al complicitatilor vinovate dintre Politie si interlopi, la care se adauga politicienii aferenti

Analistul politic Stelian Tanase comenteaza cazul Caracal, intr-un articol pe blogul personal, in care vorbeste despre existenta a doua anchete: una a crimei propriu-zise si alta referitoare la coruptia din.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )