Libnet.ro
UNICEF

19:00

Digi 24: CTP, despre dezbaterea Vioricai Dancila: O femeie demna nu agata un barbat

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: CTP, despre dezbaterea Vioricai Dancila: O femeie demna nu agata un barbat

Staff-ul de campanie a apludat-o pe Viorica Dancila mortacios, vineri seara, iar Dancila s-a acoperit de ridicol, spune Cristian Tudor Popescu. continuă pe Hotnews

Victor Rebengiuc, la RFI: Dezbaterea Vioricai Dancila a fost o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, la RFI, ca prestatia Vioricai Dancila la conferinta maraton de marti a fost o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului.

Victor Rebengiuc: Dezbaterea Vioricai Dancila, o revarsare de mahalagism, tatism si minciuna

Actorul Victor Rebengiuc a declarat la RFI ca dezbaterea Vioricai Dancila a fost o revarsare de tatism si ca, in acest context, intelege de ce presedintele Klaus Iohannis nu a dorit o confruntare cu.

Politic Show: CTP, despre dezbaterea de azi: O intalnire mono a domnului Iohannis cu sine ; Nicolae Ciuca: Vom avea alocat 2% pentru Aparare in 2020; Ministrul Muncii ameninta Posta Romana

CTP, despre dezbaterea de azi: O intalnire mono a domnului Iohannis cu sine. Eu nici nu ma gandeam sa mai intervin in legatura cu cum e ea numita cu nume de cod dezbatere, am spus ce-am avut de spus insa, imi pare rau, domnul Pavel Popescu comite un fault logic strigator la cer. Eu la logica fac urticarie. Cum sa compari precedentele intalniri intre cei doi candidati, pentru ca asta a facut dansul, cu aceasta intalnire mono a domnului Iohannis cu sine? a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu aflat in studioul Digi24.

Mircea Badea, despre sansele Vioricai Dancila pentru fotoliul de la Cotroceni: Trebuie sa faca mega show!

Mircea Badea a vorbit despre sansele Vioricai Dancila de a castiga in turul doi al alegerilor prezidentiale. in opinia sa, candidatul PSD poate castiga cursa pentru fotoliul de la Cotroceni daca va veni cu ce.

CTP, despre insistenta lui Dancila cu privire la o dezbatere: Nu are niciun pic de demnitate. A picat in ridicol

Cristian Tudor Popescu a discutat, vineri seara, la Digi24, despre ultima incercare a Vioricai Dancila de a organiza o dezbatere cu Klaus Iohannis inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale.

Momentul dezbaterii. Raspuns spumos al Vioricai Dancila dupa ce a fost intrebata daca Dragnea a fost un om nociv pentru Romania

Schimb spumos de replici la dezbaterea Vioricai Dancila. intrebata de jurnalistul Dan Bucura daca Liviu Dragnea a fost un om nociv pentru Romania, fostul premier a venit cu un raspuns neasteptat. Candidatul PSD.

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Victor Rebengiuc, despre dezbaterea lui Dancila: O revarsare de mahalagism, de minciuna. PSD e siguranta distrugerii acestei tari

Actorul Victor Rebengiuc a comentat intr-o interventie la RFI prestatia candidatului PSD la prezidentiale Viorica Dancila la conferinta de aproape doua ore jumate pe care fostul premier a tinut-o marti in fata jurnalistilor. Mi-am dat seama de ce presedintele Iohannis nu a vrut sa aiba o discutie in doi cu doamna Dancila, a afirmat actorul.

Denise Rifai i-a pus gand rau Vioricai Dancila: E o anomalie politica. Ce planuieste prezentatoarea sa faca

Prezentatoarea TV de la Realitatea Plus pare sa-i fi pus gand rau candidatei PSD pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale din 2019. Desi mai sunt doar doua zile pana la acest moment decisiv pentru viitorul romanilor, in care isi vor alege liderul tarii, Viorica Dancila inca se afla in plina campanie electorala. Dupa dezbaterea acesteia .

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )