Libnet.ro
UNICEF

11:30

Digi 24 - CTP: PNL si PSD vor sa scoata capital electoral pe tema pensiilor speciale si din luat, si din platit

Hotnews Hotnews,
 Digi 24 - CTP: PNL si PSD vor sa scoata capital electoral pe tema pensiilor speciale si din luat, si din platit

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca PNL si PSD incearca sa scoata capital electoral pe tema pensiilor speciale, pentru ca, de fapt cele mai multe nu scad. continuă pe Hotnews

Cine este si cum arata iubita lui Vlad Voiculescu. Fosta jurnalista Digi 24 a confirmat relatia cu candidatul USR

Noua femeie din viata lui Vlad Voiculescu a recunoscut relatia cu acesta. Cine este si cum arata jurnalista de la Digi 24 cu care se iubeste politicianul? Cine este iubita lui Vlad Voiculescu? Vlad Voiculescu are o relatie cu fosta jurnalista de la Digi 24, care acum a semnat cu Libertatea. Este vorba despre Laura .

Cum a ajuns sa arate Laura Teodoru, la doi ani dupa ce a plecat de la Digi 24. A nascut a doua oara FOTO

Cum arata acum Laura Teodoru, prezentatoarea stirilor sportive la Digi 24, la doi ani dupa ce a parasit statia? A fost ceruta in casatorie de iubitul milionar si nascut a doua oara. Cum arata Laura Teodoru, la doi ani dupa ce a plecat de la Digi 24? Laura Teodoru a prezentat timp de 11 ani .

Citu, la Digi 24: Primaria Capitalei nu a mai fost controlata de inspectorii fiscali de 10 ani

Primaria Capitalei nu a mai fost controlata de inspectorii fiscali de 10 ani, a declarat luni, la Digi 24, ministrul Finantelor Florin Citu, care a precizat ca i se pare ciudat ca o institutie care are bani pentru subventii in buget sa faca un imprumut pe 20 de ani pentru plata acestora, potrivit Mediafax.

Lider PNL: PSD a uitat ca in 2019 a alocat bani doar pentru 200 de metri din Autostrada Unirii

Presedintele Comisiei de administratie din Camera Deputatilor, Angelica Fador, critica PSD pentru atacurile lansate la adresa guvernarii pe tema Autostrazii Unirii, in conditiile in care Cabinetul Dancila a alocat in 2019 doar doua milioane de euro pentru aceasta.

ORBAN, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Ma indoiesc ca toti parlamentarii PSD vor vota

Premierul Ludovic Orban considera ca motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune nu va fi votata, nici macar toti parlamentarii PSD nefiind sigur ca vor participa la sedinta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )