Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este si cum arata iubita lui Vlad Voiculescu. Fosta jurnalista Digi 24 a confirmat relatia cu candidatul USR

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata iubita lui Vlad Voiculescu. Fosta jurnalista Digi 24 a confirmat relatia cu candidatul USR

Noua femeie din viata lui Vlad Voiculescu a recunoscut relatia cu acesta. Cine este si cum arata jurnalista de la Digi 24 cu care se iubeste politicianul? Cine este iubita lui Vlad Voiculescu? Vlad Voiculescu are o relatie cu fosta jurnalista de la Digi 24, care acum a semnat cu Libertatea. Este vorba despre Laura . continuă pe Playtech

Cine este si cum arata fratele Lorei. Cantareata il iubeste ca pe ochii din cap FOTO

Artista si-a pierdut mama, iar de curand a facut anuntul sfasietor, pe contul de Facebook. Lora nu este singura la parinti si din fericire artista mai are un frate. inca de la o varsta frageda, indragita cantareata a experimentat pierderea unui parinte. intotdeauna l-a avut aproape pe Vlad, fratele ei, pe care il iubeste foarte .

Vlad Voiculescu: Bugetul Gabrielei Firea pentru 2020 - absurdul si minciuna in cifre La fel ca un jucator de pacanele, este posibil sa inceapa sa vanda de prin casa

Candidatul PLUS la Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, a sustinut luni ca bugetul facut public de Gabriela Firea pentru 2020 la Primaria Capitalei este pur si simplu absurdul si minciuna in cifre si o gluma proasta, nefiind sustinut. El a spus ca, la fel ca un jucator de pacanele care nu se poate stapani si nu poate sa acopere ceea ce promite, este posibil ca Gabriela Firea sa inceapa sa vanda de prin casa.

Laura Stefanut de la Libertatea scrie ca fosta jurnalista, ca urmare a relatiei cu Vlad Voiculescu Asa am considerat, nu vreau sa stabilesc standarde de etica

O relatie cu candidatul la primarie Vlad Voiculescu este motivul pentru care jurnalista Laura Stefanut, ex-Digi24 si care mai recent a semnat in Libertatea, se prezinta, acum, drept fosta jurnalista. Ea a scris, miercuri, intr-un mesaj publicat pe Facebook, motivele pentru care mai scrie doar la rubrica opinii, in urma relatiei cu reprezentantul PLUS. Contactata de HotNews. ro, ea a precizat ca am vrut sa . ) nu para ceva ascuns, e nevoie de transparenta.

Vlad Voiculescu: Gabriela Firea se poarta ca primar al Bucurestiului ca o familie dependenta de pacanele

Candidatul Plus la Primaria municipiului Bucuresti, Vlad Voiculescu, sustine ca bugetul pe acest an al Capitalei este absurd si mincinos, iar Gabriela Firea se poarta ca o familie dependenta de pacanele.

VLAD VOICULESCU: Saptamana viitoare va fi decis modul in care va fi stabilit candidatul Aliantei USR PLUS pentru Capitala

Alianta USR PLUS va stabili, saptamana viitoare, modalitatea de evaluare prin care va fi ales candidatul unic pentru Primaria Capitalei, a anuntat, luni, candidatul PLUS in aceasta competitie interna, Vlad Voiculescu.

Batalia pentru Primaria Capitalei. Vlad Voiculescu: Saptamana viitoare va fi decis modul in care va fi stabilit candidatul USR-PLUS

Alianta USR-PLUS va stabili saptamana viitoare modalitatea de evaluare prin care va fi ales candidatul unic pentru Primaria Capitalei, a anuntat, luni, candidatul PLUS in aceasta competitie interna, Vlad Voiculescu.

Cine este si cu ce se ocupa Andreea in viata reala, blonda de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a dat startul sezonului 2 Puterea Dragostei. Cine sunt concurentii din sezonul 2 de la Puterea Dragostei Noul sezon Puterea Dragostei a inceput iar fanii au aflat cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu. Andreea, blonda de la Puterea Dragostei cine este si cu ce se ocupa Andreea .

Cine este fratele lui Nicki Minaj si de ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare!

Pe Nicki Minaj o cunoaste o lume intreaga, insa putini stiu cine este fratele nonconformistei artiste si cu atat mai putin de ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare. Iata aici toate detaliile! .

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta in sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregateste sa revina pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situatii inedite si rasturnari, dar si cu personaje noi. Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1 Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretandu-l pe Sorin, .

Primul roman suspect de coronavirus. Cine este tanarul si in ce stare se afla in acest moment

Un posibil caz de infectare cu noul coronavirus a aparut in Romania. Este vorba despre un tanar care s-a intors recent din China si care s-a prezentat cu simptome specifice coronavirusului la sectia de Urgente a Spitalului din Bacau. Acesta a fost introdus in camera de izolare si este supus unor investigatii medicale amanuntite. Primul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )