Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi 24: Fost ministru, scos cu targa din avion din cauza starii avansate de ebrietate VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Fost ministru, scos cu targa din avion din cauza starii avansate de ebrietate VIDEO

Vladimir Iastrebciak, fost ministru de externe al regimului separatist de la Tiraspol, a fost scos cu targa din Aeroportul International Chisinau. continuă pe Hotnews

HALUCINANT: Un fost ministru a fost dat jos din avion CU TARGA! Era BEAT MORT! Imagini GREU DE PRIVIT (VIDEO)

Scene halucinante la Chisinau. Fostul ministru de externe al regimului separatist de la Tiraspol, Vladimir Iastrebciak, a fost scos cu targa de pe aeroportul international din capitala Republicii Moldova.

Noua Zeelanda: O pasagera care nu voia sa asculte instructiunile de siguranta aeriana a fost data jos din avion

O femeie care a refuzat sa priveasca clipul de siguranta aeriana sau sa citeasca pliantul cu instructiuni inmanat de insotitorii de zbor a fost data jos dintr-un avion din Wellington, Noua Zeelanda, scrie Guardian.

Un fost ministru PSD sustine ca a fost otravit cu mercur: Puteam muri si toata lumea spunea ca de stres

Dupa dezvaluirile facute de Gabriela Firea despre sarma de patru centimetri descoperita in colonul sau, acum un fost ministru PSD lanseaza acuzatii grave. intr-o interventie la Antena 3, Doina Pana a declarat ca adevaratul motiv pentru care ar fi demisionat din functia de ministru al Apelor a fost otravirea cu mercur si ca a depus plangere la Politie.

Au fost alese ambasadoarele NuExistaNuSePoate din intreaga tara! Andreea Marin le-a surprins cu vestea cea mare! VIDEO

7 femei din cinci zone ale tarii au fost desemnate ambasadoarele miscarii nationale NuExistaNuSePoate din acest an, al treilea an de cand exista aceasta miscare la nivel national. Acestea vor avea posibilitatea ca, in urmatoarele doua luni, sa cunoasca o transformare vizibila corpului si o schimbare a stilului de viata, sa isi regaseasca sentimentul feminitatii si echilibrul minte, trup si suflet, dar si increderea in propriile forte.

Digi 24: Accidentul aviatic din Rusia. Metoda extrema prin care o stewardesa a reusit sa salveze o parte dintre pasageri

Adevaratele clipe de panica de la bordul aeronavei Aeroflot, care s-a prabusit si a luat foc pe pista unui aeroport din Moscova, au fost dezvaluite de o stewardesa.

Digi 24: Scandal intr-o primarie unde principala activitate e gatitul. Scenele surprinse de un localnic VIDEO

Scandal intr-o primarie din Gorj unde principala activitate ar fi gatitul. Primarul si apropiatii sai mananca, zi de zi, intr-o incapere a institutiei publice. Iar de gatit se ocupa, pe rand, in timpul programului, mai multe angajate ale primariei.

Fost ministru, intoxicat cu mercur. Doina Pana: Am facut plngere la politie

Fostul ministru Doina Pana acuza ca a fost otravita cu mercur. Vicepresedintele PSD sustine ca incidentul a avut loc in urma cu un an si jumatate. Problema e veche si nu as fi intervenit.

Fost ministru, intoxicat cu mercur. Doina Pana: Am facut plangere la politie

Fostul ministru Doina Pana acuza ca a fost otravita cu mercur. Vicepresedintele PSD sustine ca incidentul a avut loc in urma cu un an si jumatate. Problema e veche si nu as fi intervenit.

Dezvaluiri incredibile. Fost ministru, intoxicat cu mercur

Dupa dezvaluirile incredibile facute de Gabriela Firea, despre starea sa de sanatate, o alta dezvaluire bomba vine de la un vicepresedite al PSD. Doina Pana acuza ca a fost otravita cu mercur in timpul.

Fost ministru al Muncii, dans cu picioarele pe sus, in centrul orasului Cluj-Napoca! (VIDEO)

Fostul ministru al Muncii,Dragos Pislaru, candidat al aliantei USR-PLUS la europarlamentare, s-a dezlantuit la Cluj-Napoca. Aflat in turneu electoral, Pislaru si colegii sai su incins o petrecere de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )