Libnet.ro
UNICEF

00:07

Au fost alese ambasadoarele NuExistaNuSePoate din intreaga tara! Andreea Marin le-a surprins cu vestea cea mare! VIDEO

ADPM ADPM,
Au fost alese ambasadoarele NuExistaNuSePoate din intreaga tara! Andreea Marin le-a surprins cu vestea cea mare! VIDEO

7 femei din cinci zone ale tarii au fost desemnate ambasadoarele miscarii nationale NuExistaNuSePoate din acest an, al treilea an de cand exista aceasta miscare la nivel national. Acestea vor avea posibilitatea ca, in urmatoarele doua luni, sa cunoasca o transformare vizibila corpului si o schimbare a stilului de viata, sa isi regaseasca sentimentul feminitatii si echilibrul minte, trup si suflet, dar si increderea in propriile forte. continuă pe ADPM

Furtunile si ploile au facut ravagii in intreaga tara: ce a lasat in urma vremea rea FOTO

Au fost doua zile in care mare parte din tara a fost afectata de vijelii puternice si de ploi abundente. Pompierii au avut sute de interventii pentru a scoate apa din gospodariile inundate. Pompierii din intreaga tara au avut sute de interventii, fiind chemati de oamenii ale caror gospodarii si locuinte au fost cuprinse de [] .

Concurs international de interpretare la pian adresat copiilor si adolescentilor talentati din intreaga tara

60 de copii vor participa la cea de-a cincea editie a concursului international de interpretare Pianul fermecat, competitia urmand sa aiba loc pe11 mai, la sediul Centrului Cultural Dunarea de Jos din Galati.

Mii de persoane au fost CHEMATE la Politie pentru ca au cumparat tutun pe Internet. Ce sanctiuni le-au fost aplicate

Aproximativ 2. 500 de persoane din toata tara s-au trezit, peste noapte, ca sunt cercetate penal dupa ce au cumparat in urma cu mai multi ani tutun vandut pe Internet de catre un barbat din Alba Iulia, relate.

Digi 24: Fost ministru, scos cu targa din avion din cauza starii avansate de ebrietate VIDEO

Vladimir Iastrebciak, fost ministru de externe al regimului separatist de la Tiraspol, a fost scos cu targa din Aeroportul International Chisinau.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )