Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi 24: Orasele Romniei care vor sa devina comune din cauza saraciei. 60% dintre oameni au toaleta n curte

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Orasele Romniei care vor sa devina comune din cauza saraciei. 60% dintre oameni au toaleta n curte

Cel mai mic oras din Oltenia vrea sa redevina comuna, la 15 ani de cand a facut trecerea de la rural la urban. Localnicii spun ca in tot acest timp n-au primit nimic din confortul celor de la oras. Doar platesc taxe. La fel se intampla si in Baragan, unde oamenii din orasul Cazanesti au decis deja, prin referendum, ca localitatea sa redevina comuna. continuă pe Hotnews

Digi 24: Boala caprioarei-zombie se raspndeste n SUA. Ce se ntmpla cu persoanele care consuma carne contaminata

Boala caprioarei-zombie s-a raspandit deja in cel putin 24 de state americane, avertizeaza Centrul pentru controlul si preventia bolilor. Oamenii de stiinta din SUA nu stiu insa cum a aparut aceasta denumire populara pentru boala pe care ei o numesc chronic wasting disease sau boala degradarii cronice.

Joburi in Spania pentru romanii care vor sa lucreze in agricultura

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin EURES Romania, anunta organizarea unei selectii pentru ocuparea a 150 de locuri de munca sezoniere in domeniul agricol recoltare, ambalare fructe) in Spania. Selectia va avea loc in perioada 14 -.

Future Healthcare: Cine sunt speakerii de la conferinta si care vor fi temele de discutie din cadrul evenimentului

Se spune ca Sanatatea este unul dintre cele mai importante domenii care stau la baza unei tari prospere. Se mai spune si ca pacientul trebuie sa fie mereu in centrul sistemului de sanatate. Dar cum simte intr-adevar pacientul roman? Cu ce probleme se.

Premiile Oscar 2019 - O gala marcata deja de controverse. Care vor fi marile dueluri ale evenimentului

Gala de decernare a premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 91-a editie, va avea loc in noaptea de duminica spre luni la Los Angeles. Marcat deja in ultimele saptamani de mai multe controverse, cel mai important eveniment organizat de industria.

Consiliul General a aprobat nfiintarea a doua noi societati municipale care vor prelua activitatea RADET. PNL a sustinut proiectul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti infiintarea unei noi companii municipale care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. Este vorba despre Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti, care va avea actionari Municipiul Bucuresti 99,999%), Comuna Chiaja si Orasul Popesti, iar scopul sau este producerea, transportul si distributia energiei termice, serviciul public fiind delegat catre aceasta. CGMB a aprobat si infiintarea Companiei Municipale Energetica Servicii Bucuresti, care va presta serviciile conexe, respectiv intretinerea retelelor de termoficare, acesta urmand sa gestioneze si fonduri europene. Compania va avea aceiasi actionari.

HOROSCOP. Zodii care vor avea saptamana perfecta. Nimic nu le sta in cale

Saptamana care incepe este benefica pentru aceste trei zodii. Totul le merge ca la carte. HOROSCOP SCORPION -Te bucuri de viata mai mult ca niciodata. Esti creativa si profiti din plin de acest lucru.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar. Atrag tot ghinionul

Saptamana care tocmai incepe nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP BERBEC- Nu te simti in apele tale. Treci printr-o perioada ciudata si cauti o forma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )