Libnet.ro
UNICEF

17:45

Joburi in Spania pentru romanii care vor sa lucreze in agricultura

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Joburi in Spania pentru romanii care vor sa lucreze in agricultura

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin EURES Romania, anunta organizarea unei selectii pentru ocuparea a 150 de locuri de munca sezoniere in domeniul agricol recoltare, ambalare fructe) in Spania. Selectia va avea loc in perioada 14 -. continuă pe Wall-Street Ro

HOROSCOP. Zodii care vor avea saptamana perfecta. Nimic nu le sta in cale

Saptamana care incepe este benefica pentru aceste trei zodii. Totul le merge ca la carte. HOROSCOP SCORPION -Te bucuri de viata mai mult ca niciodata. Esti creativa si profiti din plin de acest lucru.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar. Atrag tot ghinionul

Saptamana care tocmai incepe nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP BERBEC- Nu te simti in apele tale. Treci printr-o perioada ciudata si cauti o forma.

Consiliul General a aprobat nfiintarea a doua noi societati municipale care vor prelua activitatea RADET. PNL a sustinut proiectul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti infiintarea unei noi companii municipale care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. Este vorba despre Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti, care va avea actionari Municipiul Bucuresti 99,999%), Comuna Chiaja si Orasul Popesti, iar scopul sau este producerea, transportul si distributia energiei termice, serviciul public fiind delegat catre aceasta. CGMB a aprobat si infiintarea Companiei Municipale Energetica Servicii Bucuresti, care va presta serviciile conexe, respectiv intretinerea retelelor de termoficare, acesta urmand sa gestioneze si fonduri europene. Compania va avea aceiasi actionari.

Dupa ce a cerut iNCHISOARE pentru procurorii care protesteaza, PSD-istul Nicolicea ii ataca si pe JURNALISTI: Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?

Dupa ce a facut declaratii grave la adresa procurorilor care indraznesc sa protesteze, deputatul PSD Eugen Nicolicea ii jigneste pe jurnalisti. Luat la intrebari de reporterii acreditati la Camera, .

Nicolicea ar vrea amenda sau nchisoare pentru procurorii care protesteaza: Suspendarea activitatii reprezinta infractiune si se pedepseste ca atare

Eugen Nicolicea, unul dintre varfurile de lance ale PSD la modificarea legilor justitiei, sustine ca procurorii care au suspendat activitatea au comis o infractiune si ar trebui pedepsiti. Mai exact el spune ca acestia au intrat, de fapt in greva, fapt interzis de lege si care se pedepseste cu inchisoare de la 1 luna la 1 an sau amenda.

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )