Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi 24: Sute de bolnavi de Covid au plecat din spitale si mii de romani au iesit din centrele de carantina si izolare

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Sute de bolnavi de Covid au plecat din spitale si mii de romani au iesit din centrele de carantina si izolare

Centrele de carantina din tara se golesc, dupa decizia Curtii Constitutionale privind carantina, izolarea si internarea pacientilor Covid-19. Presa locala relateaza nenumarate astfel de cazuri, cand oamenii parasesc la cerere centrele de carantina. La fel, pacienti internati in spital, cu Covid-19, pleaca acasa, tot la cerere, iar medicii nu pot decat sa le recomande sa stea in izolare acasa si sa nu-i puna pe altii in pericol. continuă pe Hotnews

Sute de pacienti cu coronavirus au fost externati din spitale in ultimele ore. Anuntul facut de Nelu Tataru!

Peste 620 de pacienti cu coronavirus s-au externat din spital in ultimele 24 de ore, iar circa 31. 300 de persoane au iesit din carantina si izolare la domiciliu, in urma deciziei CCR, a anuntat Nelu Tataru.

Digi 24: Judetele fara cazuri noi de COVID-19, in ziua cu cel mai grav bilant de la debutul pandemiei

Romania se confrunta cu cel mai mare bilant zilnic de infectari cu COVID-19 de la debutul pandemiei 555 de cazuri noi. Chiar si asa, sunt cateva judete in care nu a fost confirmat niciun caz nou de coronavirus in ultimele 24 de ore.

Raed Arafat: Persoanele simptomatice pleaca din spitale! Refuza sa ramana internate!

In contextul in care miercuri s-a atins numarul record de cazuri de coronavirus confirmate pozitiv in doar 24 de ore, mai exact 555 de persoane infectate, Raed Arafat a explicat ca era normala o crestere din cauza nerespectarii masurilor. De asemenea, acesta a declarat ca persoane cu simptome de coronavirus refuza sa ramana in spitale.

Digi 24: Cifrele care arata cum se prabuseste sistemul asigurarilor de sanatate. Romania are 19 categorii de persoane exceptate de la plata

Sistemul de Sanatate din Romania risca sa intre in colaps. in Uniunea Europeana, tara noastra are cele mai multe categorii de persoane exceptate de la plata contributiilor: 19. in Germania, doar doua categorii de cetateni nu platesc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )