Libnet.ro
UNICEF

10:30

DIGI, cea mai buna evolutie din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIGI, cea mai buna evolutie din BET

Actiunile DIGI Communications NV DIGI), al caror pret a urcat in perioada 27 iunie-4 iulie cu 3,6%, raportat la moneda euro, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, in intervalul de timp amintit. continuă pe Ziarul Bursa

Erste Group Bank, cea mai buna evolutie de la BVB

Cu o apreciere de 5,05% in perioada 22-29 iunie, Erste Group Bank EBS) au reprezentat titlurile cu cea mai mare crestere de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana, in perioada mentionata.

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa

Comertul online din tara noastra a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana, de 15%, potrivit unui comuncat de presa al Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO).

Comertul online din Romnia a nregistrat n 2016 cea mai mare crestere din Europa

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana, de 15%. Cu toate acestea Romania se numara printre tarile cu cea mai mica pondere a persoanelor care fac cumparaturi online.

Vaduva Alba, cea mai buna recrutoare de jihadisti, le-a dat o veste bomba celor de la ISIS. Ce vrea sa faca

Sally Jones, alias Doamna Teroare sau Vaduva Alba, cunoscuta pentru activitatile sale online pentru organizatia terorista Statul Islamic, nu mai poate suporta viata din.

O fata de 14 ani din Prahova si-ar fi convins sora si cea mai buna prietena sa o ajute sa se sinucida! Cum le-a gasit familia in camera

Trei adolescente in varsta de 13,14 si 16 ani din Aricestii Zeletin, judetul Prahova au inghitit pastile si si-au produs taieturi la nivelul antebratelor. Fata de 14 ani a ajuns in coma la spital, iar celelalte doua.

Cea mai urata zi din viata Andreei Antonescu: Este zi de doliu pentru mine

2 iulie este zi de doliu pentru Andreea Antonescu. Si asta pentru ca, in urma cu 16 ani, vedeta isi pierdea tatal. Trauma din care artista nu si-a revenit nici astazi. O sa vedeti ca nu.

Statul Islamic, pe cale sa piarda cea mai buna recrutoare a sa de jihadisti. Vaduva Alba vrea sa se intoarca acasa

Sally Jones, alias Doamna Teroare sau Vaduva Alba, cunoscuta pentru activitatile sale online pentru organizatia terorista Statul Islamic, nu mai poate suporta viata din califat si vrea sa se intoarca acasa.

Sfaturi de la gospodine pentru a prepara cea mai buna dulceata. Ce trebuie sa faci ca sa se lege mai repede

Prepararea gemurilor si dulceturilor poate fi o proba de foc pentru gospodine. Uneori nu se leaga siropul cum trebuie si mucegaieste peste iarna, alteori o lasi prea mult pe foc si devine ca un clei, iar apoi iti este imposibil sa o intinzi pe paine sau peste blaturile de prajituri. Pentru a nu mai trece prin astfel de experiente, iata ce sfaturi sa pui in aplicare pentru a obtine cele mai aromate gemuri si dulceturi.

UE aproba recapitalizarea celei mai vechi banci din lume

Uniunea Europeana a aprobat acordarea unui ajutor de stat de 5,4 miliarde de euro 6,1 miliarde de dolari) catre Banca Monte dei Paschi di Siena SpA din Italia, cea mai veche banca din lume, ceea ce reprezinta de facto nationalizarea grupului italian.

Ce spune Simona Halep despre varianta de a deveni cea mai buna din lume si ce regret are vizavi de acest obiectiv

Simona halep poate deveni noul numar 1 mondial dupa turneul de la Wimbledon, insa doar daca sunt indeplinite anumite conditii care nu depinde numai de ea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )