Libnet.ro
UNICEF

17:30

Digi |RCS-RDS, anunt pentru toti utilizatorii care vor sa se bucure de primavara. Ce iei la doar cativa lei acum

Playtech Playtech,
Digi |RCS-RDS, anunt pentru toti utilizatorii care vor sa se bucure de primavara. Ce iei la doar cativa lei acum

Digi |RCS-RDS a venit cu un anunt pentru toti utilizatorii. E vorba de oferte extrem de tentante la inceput de primavara. Digi |RCS-RDS a dat startul la oferte de primavara. E vorba de o. continuă pe Playtech

Digi |RCS-RDS, oferta fabuloasa pentru toti romanii in luna martie. Ce poti primi pentru doar 3 euro

DIGI RDS RCS cu peste 2,033 milioane numere portate, reteaua de telefonie mobila a companiei este principala destinatie de portare a numerelor de telefonie mobila, de la infiintarea serviciului de portabilitate in 2008 pana la 31 ianuarie 2020 in aceeasi perioada, Digi Tel, serviciul de telefonie fixa al operatorului, a atras prin portare peste 258.

Toti cei care au conturi la banci trebuie sa stie asta. Politia a cerut BNR sa intervina urgent

Se pare ca sistemul bancar romanesc este deschis fraudelor de tip phishing, astfel ca DIICOT a intrat pe fir si a cerut Bancii Nationale a Romaniei sa verifice anumite banci din Romania. Semnalele nu sunt din cele mai bune iar atacurile, conform oficialilor ar fi fost facute printr-o retea de IFN-uri. Toti cei care au .

PREDICTIILE lui Nostradamus pana in ANUL 2028. Cele 5 zodii care vor avea bani, dragoste si noroc

Nostradamus este recunoscut ca fiind cel mai mare prezicator al tuturor timpurilor. Nostradamus a facut mai multe previziuni, pentru fiecare an in parte, dar si pentru anumite zodii. Potrivit predictiilor.

Sistemul de imigratie se aplica doar romanilor care vor sa se stabileasca in Regat incepand de anul viitor - Ambasadorul Marii Britanii

Sistemul de imigratie pe baza de puncte ce va fi aplicat in Marea Britanie nu ii afecteaza pe romanii si restul cetatenilor UE care s-au inregistrat pentru statut special, de rezident sau pre-rezident, ci pe cei care doresc sa se stabileasca in Regat, anul viitor, cand expira perioada de tranzitie post-Brexit, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ambasadorul britanic la Bucuresti, Andrew Noble.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )