Libnet.ro
UNICEF

19:15

Digi Sport Cine este si ce spune fotbalista care a sfidat momentul de reculegere in memoria lui Diego Maradona

Hotnews Hotnews,
 Digi Sport Cine este si ce spune fotbalista care a sfidat momentul de reculegere in memoria lui Diego Maradona

Legendarul argentinian a fost omagiat in acest weekend pe stadioanele din intreaga lume. O sportiva din Spania a sfidat insa momentul de reculegere tinut in memoria lui El Pibe DOro. continuă pe Hotnews

Cine este sosia Mihaelei Radulescu cu care iubitul Andreei Marin a avut intalnire in mall

Iubitul Andreei Marin a fost surprins la o intalnire cu sosia Mihaelei Radulescu. Iata pentru ce anume este celebra femeia si care este motivul pentru care Adrian Brancoveanu a fost surprins savurand o cafea alaturi de ea. Cine este sosia Mihaelei Radulescu cu care Adrian Brancoveanu a avut intalnire in mall De aproximativ trei ani .

Cine este, de fapt, stapanul leului folosit de Dani Mocanu. Animalele lui au sfasiat o femeie

S-a aflat cine este, de fapt, stapanul leului folosit de Dani Mocanu in videoclipul sau. Claudiu Duica este stapanul leului folosit la filmarile videoclipului lui Dani Mocanu. De asemenea, barbatul care este executor judecatoresc detine mai multe animale salbatice in Dambovita. in urma cu aproximativ cinci ani un leu de-al sau a sfasiat o femeie, .

Ionel Ganea i-a socat pe toti. S-a insurat din nou, desi abia divortase! Cine este femeia mult mai tanara decat el

Ionel Ganea a scapat de burlacie! Fostbalistul din generatia de aur s-a casatorit la doar doua luni de la divort. Noua partenera e cu 11 ani mai tanara decat el. Cine este si cum arata? Ionel Ganea s-a insurat al doar doua luni de la divort Ionel Ganea a fost burlac doar doua luni, iar .

Cine este in spatele campaniei negative impotriva PNL? USR investeste mii de euro in reclame platite pe Facebook pentru a-i denigra pe viitorii parteneri de guvernare

Scandalul mediatic provocat de un reportaj care ar dezvalui numiri politice facute de PNL in filialele companiei Apele Romane pare a fi mai de graba un pretext de campanie electorala, folositintens de.

Cine este barbatul care a iubit-o pe Delia in secret. Celebrul artist roman a dezvaluit totul la TV: Eu o duceam in fiecare zi acasa O faceam sa rada

Delia este una dintre cele mai cunoscute si iubite artiste din Romania, iar dragostea pare sa se fi tinut scai de ea inca din adolescenta. Recent, un celebru artist din tara noastra a marturisit ca ar fi.

Cine este Sfantul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul romanilor

Credinciosii ortodocsi il praznuiesc pe Sfantul Andrei in fiecare an pe 30 noiembrie, zi declarata libera de la stat. Acesta este considerat ocrotitorul romanilor, numeroase manastiri si biserici luandu-l ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )