Libnet.ro
UNICEF

20:15

Digi24: in aceasta imagine se ascunde una din cele mai rare feline din lume. Unde este leopardul siberian. FOTO

Hotnews Hotnews,
 Digi24: in aceasta imagine se ascunde una din cele mai rare feline din lume. Unde este leopardul siberian. FOTO

In aceasta fotografie se ascunde una din cele mai rare feline din lume. E atat de bine camuflata incat este aproape imposibil de depistat. continuă pe Hotnews

Digi24: Ce vedeti in aceasta iluzie optica depinde de varsta pe care o aveti

Aceasta imagine este una dintre cele mai vechi iluzii optice din lume. Desenul se intituleaza Nevasta-mea si soacra-mea. Un studiu australian demonstreaza insa o ipoteza interesanta.

Andreescu, meci epic la Beijing: Bianca a ratat semifinalele dupa una dintre cele mai tari partide ale anului

Seria fabuloasa a jucatoarei din Canada s-a oprit la 16 victorii succesive. Naomi Osaka 4 WTA) s-a luptat admirabil si a trecut de o adversara ce parea invincibila!.

Balta Zatun, una dintre cele mai cunoscute zone de pescuit din Romania, populata cu mii de kilograme de peste

Pestele a fostcumparat de la Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatica, Pescuit si Acvacultura Galati. Greutatea medie a crapului cu care a fost populata balta Zatun este de aproximativ un kilogram.

Fitch: Bancile de stat din Turcia, mai slabe decat cele private

Cele mai mari banci private din Turcia se afla intr-o pozitie mai buna in comparatie cu bancile de stat, daca sunt analizate in contextul unei eventuale deteriorari a calitatii activelor, conform agentiei de rating Fitch, care a realizat teste de stres in aceasta tara.

INTERVIU Ambasadorul britanic la Bucuresti, despre cele mai spinoase probleme ale Brexitului. Ce le transmite diplomatul romanilor din Regat

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Andrew Noble, vorbeste, intr-un interviu acordat jurnalistului Ion M. Ionita, despre cele mai spinoase probleme ale Brexitului: ce se va intampla cu granita irlandeza, cum va fi afectata Marea Britanie in cazul unui divort fara acord, cum se va transforma parteneriatul strategic dintre Romania si Marea Britanie si ce vor trebui sa faca romanii care muncesc si studiaza in Regatul Unit.

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile a ajuns la 60. Cele mai multe imbolnaviri in Bucuresti si Calarasi

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile inregistrate in acest sezon a ajuns la 60, dintre care cinci decese. Cele mai multe cazuri au fost semnalate in Bucuresti si Calarasi.

Aproape 500 de locuri de munca disponibile saptamana aceasta. Cele mai multe sunt adresate persoanelor calificate in diverse meserii

Potrivit informatiilor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in baza de date a AJOFM Dambovita sunt inregistrate, saptamana aceasta, 488 de locuri de munca.

Cat costa cele mai noi telefoane Digi ieftine pe care le poti lua in rate

Din aceasta luna, Digi |RCS-RDS are trei modele noi in oferta cu telefoane ieftine. Doua dintre ele sunt deja incluse in sistemul de rate la preturi mai mult decat rezonabile. Cel mai mare.

Destinul nu a mai iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori

Tragedia din Ialomita, 10 morti dintre care 8 mame ucise. Una dintre ele mai trecuse pe langa moarte de patru ori. Destinul nu a iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori Un accident, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, 5 .

Cele mai bune imagini cu OnePlus 7T Pro inainte de lansare

Spre deosebire de alti ani, OnePlus a ales o alta strategia acum pentru seria T. A prezentat intai modelul 7T, cu un hardware mai bun, si urmeaza sa introduca si modelul OnePlus 7T Pro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )