Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fitch: Bancile de stat din Turcia, mai slabe decat cele private

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fitch: Bancile de stat din Turcia, mai slabe decat cele private

Cele mai mari banci private din Turcia se afla intr-o pozitie mai buna in comparatie cu bancile de stat, daca sunt analizate in contextul unei eventuale deteriorari a calitatii activelor, conform agentiei de rating Fitch, care a realizat teste de stres in aceasta tara. continuă pe Ziarul Bursa

Sylvinho a fost demis de Olympique Lyon din cauza rezultatelor slabe

Olympique Lyon, grupare la care evolueaza portarul Ciprian Tatarusanu, l-a dat afara pe antrenorul brazilian Sylvinho, din cauza reuzltatelor slabe inregistrate in Ligue 1, informeaza lequipe. fr.

MUGUR ISARESCU: E mai rau decat o exagerare sa spunem ca leul e in fundul prapastiei

Moneda nationala nu s-a depreciat in ultimele luni si este mai rau decat o exagerare ca spunem ca leul se afla pe fundul prapastiei, a declarat, ieri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa, mentionand ca forintul si zlotul s-au depreciat mai mult in comparatie cu euro.

Digi24: in aceasta imagine se ascunde una din cele mai rare feline din lume. Unde este leopardul siberian. FOTO

In aceasta fotografie se ascunde una din cele mai rare feline din lume. E atat de bine camuflata incat este aproape imposibil de depistat.

Cum s-a schimbat Corina Danila, la 15 ani de la filmarile pentru Numai Iubirea. Unii spun ca arata mai bine decat atunci

Timpul parca trece numai pentru unii. Spre exemplu, pentru Corina Danila a stat in loc. Cum arata actrita din Numai Iubirea, la 15 ani de la filmarile telenovelei? Cum s-a schimbat Corina Danila, la 15 ani de la filmarile pentru Numai Iubirea Corina Danila 47 de ani), actrita din Numai Iubirea, arata impecabil la 15 .

Ministrul german de interne atentioneaza asupra unui potential aflux de migranti mai mare decat in 2015

Ministrul german de interne Horst Seehofer a atras duminica atentia ca numarul de refugiati in crestere din insulele grecesti indica faptul ca ar putea exista un aflux si mai mare de migranti spre Europa decat in 2015, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Pictura lui Banksy Devolved Parliament, vanduta pentru o suma record, de cinci ori mai mare decat cea mai optimista estimare de dinainte de licitatia de la Sothebys

Devolved Parliament, cea mai mare lucrare pe panza cunoscuta a lui Banksy, un comentariu caustic la adresa politicienilor britanici, a fost vanduta la licitatie pentru suma de 9,9 milioane de lire sterline 11 milioane de euro), un record de pret pentru artistul britanic, potrivit Guardian, citat de Mediafax.

Destinul nu a mai iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori

Tragedia din Ialomita, 10 morti dintre care 8 mame ucise. Una dintre ele mai trecuse pe langa moarte de patru ori. Destinul nu a iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori Un accident, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, 5 .

MACEL intr-o statiune de ski din Austria. Mai multe persoane, UCISE

Politia austriaca investigheaza moartea suspecta a cinci persoane din statiunea de schi Kitzbuehel, vestul Austriei, a transmis, duminica, politia regional.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )