Libnet.ro
UNICEF

17:45

Digi24: ANALIZA Lovitura fara precedent pentru Cluj, Bucuresti sau Iasi. Proprietarii nu mai au cui inchiria locuintele

Hotnews Hotnews,
 Digi24: ANALIZA Lovitura fara precedent pentru Cluj, Bucuresti sau Iasi. Proprietarii nu mai au cui inchiria locuintele

Piata inchirierilor de locuinte a scazut cu pana la 20% anul acesta din cauza pandemiei. Cei mai multi tineri aloca un buget cuprins intre 150 si 300 de euro pentru chirie, insa nu toti vor reveni in centrele universitare. Pentru ca multe facultati fac cursuri online, cel putin in primul semestru, unii aleg sa ramana acasa. Din acest motiv, tabloul imobiliar in Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi sau Timisoara arata cu totul altfel decat in anii anteriori. continuă pe Hotnews

Lovitura crunta pentru proprietarii de imobile din Cluj, Bucuresti sau Iasi. Pandemia i-a ingenunchiat pe toti

Anul acesta, din cauza pandemiei, piata inchirierilor de locuinte a scazut cu pana la 20%. Astfel, cei mai multi tineri aloca un buget cuprin intre 150 si 300 de euro pentru chirie, dar nu toti vor reveni in centrele universitare. Lovitura crunta pentru proprietarii de imobile din Cluj, Bucuresti sau Iasi Deoarece multe facultati fac .

Situatie fara precedent: Sase judete cu peste 100 de noi cazuri de COVID-19 La Iasi, peste 190 de noi cazuri

Sase judete din Romania - Iasi, Bacau, Timis, Dambovita, Cluj si Prahova - au raportat peste 100 de cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, situatie fara precedent. Lista este deschisa de Iasi, cu 193 de noi imbolnaviri. Cele mai multe cazuri noi - 549 - continua sa fie insa in Capitala.

Anda Adam, scandal fara precedent dupa o greseala taxata de oameni. Discurs manifest al vedetei de la Ferma

Desi este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania, fanii au taxat-o grav pentru o greseala din trafic. Dupa ce si-a parcat masina pe doua locuri destinate persoanelor cu dizabilitati si a fost injurata de o femeie chiar la fata locului, Anda Adam are parte de un scandal fara precedent. Ce s-a intamplat cu .

PROIECT EDITORIAL SUSTINUT DE ASOCIATIA CETATENEASCA DIN ULMENI, CALARASI Alerta in judetul Calarasi - bomba ecologica de la Ulmeni detinuta de Pandele, Firea si Nelu Iordache a provocat un dezastru de mediu fara precedent in Romania

Descoperiti cu muntii de gunoaie nocive langa satul Ulmeni provenite de la Primaria Municipiului Bucuresti si din orasul Voluntari, care au ajuns la peste 20 m inaltime, au modificat relieful zonei si au creat cel mai mare dezastru ecologic din Romania, poluatorii pregatesc incendierea gunoaielor pentru a ascunde infractiunile de mediu si existenta substantelor toxice nocive in corpul deseurilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )