Libnet.ro
UNICEF

20:30

Digi24: Atac terorist in Viena. Cine este atacatorul ucis: un tanar de 20 de ani, care a vrut sa plece in Siria ca sa lupte pentru ISIS

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Atac terorist in Viena. Cine este atacatorul ucis: un tanar de 20 de ani, care a vrut sa plece in Siria ca sa lupte pentru ISIS

Cel putin patru oameni au murit in atacul terorist comis luni seara, la Viena, de mai multi indivizi inarmati. Patru au fost arestati, iar unul ar fi inca in libertate si este cautat de politisti. Un alt atacator a fost ucis, despre care autoritatile austriece au spus ca este un simpatizant al Statului Islamic. continuă pe Hotnews

Atacul terorist din Viena. Cine este barbatul ucis de politie. Era cunoscut autoritatilor

Un atac considerat coordonat in care au fost implicati mai multi atacatori, din care unul este inca fugar, a avut loc luni seara in centrul Vienei in preajma unei sinagogi si a vizat personele adunate in numar mare in localuri in ultima zi de carantina. Patru atacatori au fost retinuti si unul ucis, si anume un tanar de 20 de ani nascut la Viena si cunoscut autoritatilor austriece.

Atac terorist la Viena! Trei civili si un atacator au murit. Alte 15 persoane au fost ranite

Un atac armat a avut loc in Viena luni seara, in jurul orei 22:00 ora Romaniei. Trei civili si unul dintre atacatori au murit. Alte 15 persoane au fost ranite, printre care si un politist care se afla in stare grava.

Atac terorist in Viena! Autoritatile au raportat 7 morti! Mai multe persoane sunt luate ostatice intr-un restaurant

Un incident armat a avut loc, luni seara, in centrul orasului Viena, unde au fost mobilizati numerosi agenti ai fortelor de ordine. ATENTIE! Imagini cu puternic impact emotional!.

Cine e atacatorul ucis de la Viena: un tanar de 20 de ani care voia sa plece in Siria, dar politia nu l-a considerat un pericol

Atacatorul impuscat mortal luni seara in Viena era un tanar de 20 de ani, de origine albaneza, care a fost in atentia politiei dorind sa plece in Siria, dar nu a fost considerat capabil sa comita un act terorist, potrivit jurnalistilor austrieci.

ATAC LA VIENA: 3 civili au murit si 14 sunt raniti

Un atac terorist a avut loc, ieri seara, la Viena. Mai multi atacatori au deschis focul asupra oamenilor din centrul capitalei Austriei, conform Reuters.

Cine este castigatorul surpriza de la Masked Singer. Nimeni n-a stiut cine au fost Corbul si Capcaunul

Asteptarea s-a incheiat, iar cele 4 patru vedete care au ajuns in finala Masked Singer Romania si-au dat mastile js vineri seara, pe data de 30 octombrie. Iata, asadar, cine a castigat cel mai secretos show din Romania. Cine este castigatorul surpriza de la Masked Singer Ei au cantat si au dansat, oferind si detalii .

Cine este, de fapt, iubita misterioasa a lui Catalin Botezatu. Acum s-a aflat adevarul

Daca in urma cu doar cativa ani aparea pe primele pagini ale ziarelor de scandal din cauza relatiei pe care o avea cu Bianca Dragusanu, acum lucrurile stau cu totul altfel. Catalin Botezatu isi tine viata personala departe de ochii presei. Si ii iese de minune, dat fiind ca pana de curand nu s-a stiut .

ULTIMA ORA VIDEO Atac armat in sase locuri diferite din Viena: O persoana a murit Unul dintre atacatori a fost ucis Ministrul de Interne vorbeste despre un aparent atac terorist

Mai multe forte de ordine au fost mobilizate in centrul Vienei, a spus un purtator de cuvant al Politiei dupa ce au fost raportate mai multe focuri de arma in apropierea unei sinagoge, relateaza Reuters. O persoana amurit, iar altele au fost ranite, in timp ce presa straina a vehiculat existenta a sapte oameni decedati. 35: Politia a confirmat ca exista un singur mort si ca un atacator a fost ucis. Au fost atacuri in sase locuri. 20: Ministrul de Interne, Karl Nehammer, a spus ca se crede ca atacul este condus de mai multe persoane, iar probabil mai multe persoane au fost ucise, dar Ambulanta vorbeste despre doar o victima. 15: Presa vorbeste de asemenea despre o luare de ostatici la restaurantul Akakiko.

Atacatorul ucis in atentatele de la Viena s-ar fi nascut si ar fi crescut in capitala Austriei. in varsta de 20 de ani, barbatul era cunoscut de contraspionajul austriac, sustine un jurnalist

Atacatorul impuscat mortal in timpul atentatelor teroriste de luni din Viena era un barbat in varsta de 20 de ani nascut si crescut in capitala Austriei, care era cunoscut de catre serviciile de informatii.

Atac terorist la o sinagoga din Viena

O operatiune de amploare a politiei este in desfasurare in centrul Vienei, a declarat luni seara un .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )