Libnet.ro
UNICEF

17:45

Digi24: Culisele sedintei CEx. Niculae Badalau si Dragos Benea, la un pas de bataie din cauza diasporei: Te calc in picioare!

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Culisele sedintei CEx. Niculae Badalau si Dragos Benea, la un pas de bataie din cauza diasporei: Te calc in picioare!

In sedinta CEx de marti seara, liderii partidului au avut parte de mai multe momente tensionate. Amenintarile cu bataia, injuraturile si lacrimile au contribuit la atomosfera incordata in care liderii PSD au impins-o pe Dancila spre demisie. Conform surselor Digi24, liderul PSD Bacau, Dragos Benea, si presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reprosat lui Badalau ca a dansat pe manele si a jignit diaspora, iar Badalau l-a amenintat cu bataia. continuă pe Hotnews

Niculae Badalau, inainte de CEx: S-a gresit in campania pentru prezidentiale. Acesta e adevarul

Niculae Badalau, presedintele organizatiei PSD Giurgiu, a spus, inainte de CEx PSD, ca s-a gresit foarte mult in campania pentru prezidentiale. Trebuie sa tinem partidul. Avem o responsabilitate.

Niculae Badalau, inainte de CEx-ul PSD: Daca Viorica Dancila demisioneaza, presedintia PSD va fi preluata de Eugen Teodorovici

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat marti, la sosirea la CEx-ul PSD, ca daca Viorica Dancila va demisiona, cel care va asigura conducerea partidului pana la congres ar trebui sa fie.

NICULAE BADALAU: Trebuie sa facem un congres nu pentru cine, ci pentru ce

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, spune ca ar fi foarte binevenit un Congres al PSD, ca acesta ar trebui sa fie convocat cat mai repede, eventual inainte de Craciun, iar discutiile trebuie sa fie despre proiect nu despre oameni. Asta nu e momentul sa vorbim de oameni, e momentul sa vorbim de proiecte, sa lasam maruntisurile si interesele mici, personale spune Niculae Badalau.

Niculae Badalau, senator PSD, cere demisie sau alegeri

Presedintele filialei PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat, luni, ca in PSD este neces.

Niculae Badalau: Am avut un concept de campanie total gresit. Trebuie o analiza foarte serioasa. E clar ca lucrurile nu functioneaza asa (VIDEO)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, este de parere ca Viorica Dancila a obtinut un scod dezastruos la alegerile prezidentiale din cauza strategiei de campanie total gresite care a fost gandita de.

Taberele din PSD au ajuns fata in fata, in cadrul sedintei CEx

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen.

Rasturnare de situatie in PSD! Negocieri de ultima ora inaintea sedintei CEx

Scandalul din PSD ia amploare inaintea sedintei decisive a liderilor. Ceea ce parea batut in cuie, si anume demisia actualei conduceri, s-ar putea schimba complet. Potrivit unor surse, Eugen Teodorovici.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )