Libnet.ro
UNICEF

13:30

Taberele din PSD au ajuns fata in fata, in cadrul sedintei CEx

Antena3 Antena3,
Taberele din PSD au ajuns fata in fata, in cadrul sedintei CEx

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, primele declaratii dupa CEx: Consider ca trebuie sa-mi dau demisia din PSD. Nu e un moment de slabiciune, ci de demnitate

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen.

Rasturnare de situatie in PSD! Negocieri de ultima ora inaintea sedintei CEx

Scandalul din PSD ia amploare inaintea sedintei decisive a liderilor. Ceea ce parea batut in cuie, si anume demisia actualei conduceri, s-ar putea schimba complet. Potrivit unor surse, Eugen Teodorovici.

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Primarul Bacaului, exclus luna aceasta din PSD: Doamna Dancila, ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla? Dragos, unge lantul!

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD luna aceasta, a spus ca Viorica Dancila a consemnat cea mai umilitoare infrangere de cand exista acest partid si l-a acuzat pe liderul PSD Bacau, Dragos Benea, ca s-a facut de ras cand a plimbat-o pe Dancila cu bicicleta pe centura nefinalizata a Bacaului.

Ana Birchall, data afara din PSD, spune ca a votat cu speranta ca Romania va redeveni O TARA NORMALA: Si votul dumneavoastra conteaza si de aceea va indemn sa nu-l irositi (FOTO)

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, data afara din PSD, a declarat, duminica, la iesirea de la urne ca a votat cu speranta ca, in urmatorii cinci ani, cel putin, valoarea, profesionalismul, cinstea,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar exclus din PSD cu o zi inainte de alegeri. Surse din partid: Trebuia dat un semnal!

Primarul orasului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza repetatelor incalcari ale statutului. Surse din partidspun ca primarul a fost exclus din c.

Radu Banciu, despre CEx-ul PSD: Este un puci regizat care nu-i face pe acesti indivizi altceva decat mai neplacuti. Un circ colosal (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre tensiunile din cadrul sedintei CEx a PSD. La ora transmiterii acestei stiri sunt anuntate, pe surse, demisiile celor mai.

Cristian Tudor Popescu, despre situatia din PSD: Executarea in 48 ore da impresia de nesiguranta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat rezultatele alegerilor prezidentiale 2019 si viitorul pe care il are PSD, ca urmare a infrangerii. Este posibil sa fi existat o negociere in care sa i se ofere .

Soarta Vioricai Dancila se decide chiar acum. Greii din PSD s-au adunat

Peste 20 de presedinti de organizatii PSD sunt prezenti luni seara la intalnirea informala convocata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )