Libnet.ro
UNICEF

10:31

Digi24: Dosarul Wuhan. Neobisnuitele focare de gripa din China si posibila legatura cu pandemia de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Dosarul Wuhan. Neobisnuitele focare de gripa din China si posibila legatura cu pandemia de coronavirus

La un an de la confirmarea oficiala a primului caz de coronavirus din lume, in 1 decembrie 2019, documente confidentiale obtinute de CNN dezvaluie haosul care domnea in Wuhan, raportarile oficiale mai optimiste decat numarul real al cazurilor si o serie de erori care par sa fi contribuit la raspandirea pandemiei. Documentele vorbesc si despre o crestere cu totul iesita din comun a numarului de cazuri de gripa in mai multe orase din provincia Hubei, inclusiv Wuhan. continuă pe Hotnews

Dosarele Wuhan Documente secrete arata cum China a manipulat datele in prima faza a epidemiei Covid-19

Un grup de medici si asistenti din prima linie, cel mai probabil epuizati, stau inghesuiti la o videconferinta in timp ce omul cel mai puternic din China ridica mana in semn de salut. Este 10 februarie in Beijing si presedintele Xi Jinping, care a fost complet absent din spatiul public in ultimele saptamani, se adreseaza acum personalului medical din orasul Wuhan care se lupta cu un virus inca necunoscut. Covid-19 nu era inca un cuvant la ordinea zilei.

Dosarul Wuhan. Mai multe documente arata greselile facute de China in primele etape ale pandemiei (VIDEO)

China a incercat pana acum sa dea vina pe toata lumea pentru pandemia de coronavirus si a respins acuzatiile care i-au fost aduse. Cu toate acestea, mai mult documente divulgate presei arata greselile facute de.

Pericolul din dezinfectantii de la raft. Ce produse fatale din China folosesc romanii

In febra pandemiei de COVID-19, pe piata romaneasca isi fac pe nesimtite prezenta anumiti dezinfectati extrem de periculosi pentru oameni, astfel ca cei care ii consuma pot ajunge sa orbeasca. in acest sens, Asociatia Pro Consumatori a tras un semnal de alarma prin care cere Ministerului Sanatatii sa se ocupe de verificarea acestor substante periculoase, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )