Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dosarul Wuhan. Mai multe documente arata greselile facute de China in primele etape ale pandemiei (VIDEO)

B1 B1,
Dosarul Wuhan. Mai multe documente arata greselile facute de China in primele etape ale pandemiei (VIDEO)

China a incercat pana acum sa dea vina pe toata lumea pentru pandemia de coronavirus si a respins acuzatiile care i-au fost aduse. Cu toate acestea, mai mult documente divulgate presei arata greselile facute de. continuă pe B1

Digi24: Dosarul Wuhan. Neobisnuitele focare de gripa din China si posibila legatura cu pandemia de coronavirus

La un an de la confirmarea oficiala a primului caz de coronavirus din lume, in 1 decembrie 2019, documente confidentiale obtinute de CNN dezvaluie haosul care domnea in Wuhan, raportarile oficiale mai optimiste decat numarul real al cazurilor si o serie de erori care par sa fi contribuit la raspandirea pandemiei. Documentele vorbesc si despre o crestere cu totul iesita din comun a numarului de cazuri de gripa in mai multe orase din provincia Hubei, inclusiv Wuhan.

Vest - europenii cumpara tot mai multe masini vechi pentru a evita transportul public - analiza

Vest - europenii cumpara in numar tot mai mare masini vechi, chiar si produse acum mai mult de 20 de ani, totul pentru a evita calatoriile cu transportul public, considerate riscante din cauza pandemiei, arata o analiza a Reuters facuta impreuna cu companii de analiza si dealeri auto din mai multe tari. Efectele sunt grave pentru mediu, dar si pentru companiile de transport public care in unele tari au nevoie de ajutor financiar pentru a rezista, in conditiile in care numarul de calatori s-a prabusit. Evident ca si pretul masinilor vechi a crescut.

Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania. Sotul ei a facut infarct. Afla mai multe detalii

Daiana Anghel trece prin clipe grele, dupa ce sotul ei, Sorin Gontea, a facut infarct. Aceasta a fost cea care le-a dat vestea fanilor chiar pe contul ei de Instagram. Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania Astfel ca Daiana Anghel le-a povestit urmaritorilor sai de pe Instagram ca sotul ei, Sorin Gontea, a .

Infotrafic: Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii. Soferii, sfatuiti sa reduca viteza

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, ceata a redusvizibilitatea in trafic sub 200 metri si, izolat, sub 50 metri, pe mai multe drumuridin judetele.

Peste 800 de cazuri de COVID-19 in Capitala, in ultimele 24 de ore Constanta continua sa deschida topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Peste 800 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce Constanta deschide in continuare topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Constanta, judetul cu cele mai multe cazuri de COVID-19 raportate la mia de locuitori. Lista celor 25 de zone aflate in scenariul rosu

Constata are cele mai multe infectari cu SARS-COV-2 raportate la mia de locuitori. Podiumul este completat de Ilfov si Sibiu, informeaza Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat emis de 1.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 5. 554 de cazuri noi de COVID-19, 16. 225 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 886. Capitala este urmata de judetele Prahova - 356 de cazuri noi si Brasov.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Ce zone sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata mai multe atentionari Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in 10de judete. Cod.

ANM a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete, sambata

Meteorologii au emis sambata dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara.

Alegeri SUA 2020. O renumarare pentru care Trump a platit trei milioane de dolari s-a incheiat cu mai multe voturi pentru Biden

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a platit trei milioane de dolari pentru renumararea voturilor in statul-cheie Wisconsin, dar s-a trezit cu un esec si mai mare decat cel inregistrat dupa prima verificare a urnelor.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )