Libnet.ro
UNICEF

05:30

Digi24: EXCLUSIV Statul la stat. Cine sunt cei trei demnitari numiti pe viata in functii. Unul dintre ei se gandeste la retragere, dupa 25 de ani

Hotnews Hotnews,
 Digi24: EXCLUSIV Statul la stat. Cine sunt cei trei demnitari numiti pe viata in functii. Unul dintre ei se gandeste la retragere, dupa 25 de ani

In Romania exista o institutie publica unde sefii sunt numiti pe viata. Este vorba despre Consiliul Legislativ, cel care avizeaza toate legile dezbatute in Parlament. continuă pe Hotnews

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

Cine sunt angajatii care primesc cele mai mari salarii in Romania si cine sunt cei care incaseaza cele mai mici sume

Romanii care au avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie salarial au fost cei din hoteluri sau restaurante, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Chiar si asa, datele de la INS arata ca acestia sunt si cei mai prost platiti din Romania.

Cine primeste cei mai multi bani de la bugetul Romaniei. Cati se duc pe pensii si pe alocatii

Presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul de Finante, Florin Citu, au avut, miercuri, o sedinta la Palatul Cotroceni cu privire la rectificarea bugetara. Cum vor fi impartiti banii si unde merge cea mai mare suma, aflati in randurile de mai jos. Cum se impart banii la rectificarea bugetara Presedintele, premierul .

Cei trei barbati retinuti pentru tentativa de omor asupra barbatului suspectat ca l-a ucis pe Emi Pian au fost arestati

Cei trei barbati, intre care doi frati ai lui Emi Pian, retinuti pentru tentantiva de omor asupra barbatului suspectat ca l-a ucis pe acesta au fost arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti.

Se dau 1.000 de euro pentru romani. Cine sunt persoanele care beneficiaza

Se dau 1. 000 de euro pentru romanii care au suferit de coronavirus, iar acum se hotarasc sa doneze plasma pentru tratarea altor pacienti. Autoritatile au nevoie din ce in ce mai mult de plasma de la pacientii vindecati de coronavirus, mai ales dupa explozia de noi cazuri. Romanii care s-au vindecat de coronavirus pot primi .

Cei trei membri ai clanului Duduianu care au incercat sa razbune moartea lui Emi Pian, arestati pentru 30 de zile

Cei trei barbati, intre care fratii lui Emi Pian si o ruda a acestuia, care ar fi incercat sa il ucida pe criminalul liderului clanului Duduienilor, au fost arestati, potrivit deciziei de joi a Tribunalului Bucuresti, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )