Libnet.ro
UNICEF

23:45

Digi24: Gabriela Firea a spus totul: Ion Tiriac m-a sunat! Ce s-a intamplat, in spatele cortinei, inaintea evenimentului de pe Arena Nationala

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Gabriela Firea a spus totul: Ion Tiriac m-a sunat! Ce s-a intamplat, in spatele cortinei, inaintea evenimentului de pe Arena Nationala

Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon. Pe Arena Nationala, peste 25. 000 de oameni au aplaudat-o in picioare pe campioana noastra, care a patruns pe gazon alaturi de Ion Tiriac. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Ion Tiriac m-a invitat, ieri, pe Arena Nationala. I-am spus ca mai e de asteptat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, la Marius Tuca Show, ca presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a invitat-o miercuri pe Arena Nationala, la evenimentul pentru celebrarea titlului de la Wimbledon obtinut de Simona Halep, dar ca a refuzat.

Gabriela Firea explica de ce nu a fost miercuri pe Arena Nationala: Mai e de asteptat pana vom ajunge sa respectam o personalitate care a fost aleasa

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat la Marius Tuca Show motivul pentur care, desi a fost invitata la evenimentul pentru celebrarea titului de le Wimbledon obtinut de Simona Halep, a refuzat. Nici Ion Tiriac nu a reusit sa o convinga, edilul concluzionand ca mai e de asteptat pana vom ajunge in acea normalitate in care sa respectam o personalitate care a fost aleasa.

Simona Halep, luata la intrebari de Ion Tiriac pe National Arena despre meciul istoric de la Wimbledon. Ai pornit prima. De ce?

Simona Halep a venit cu premiul acasa! Istoria s-a scris zilele trecute, iar bucuria se traieste inapoi in Romania. Campioana noastra a venit la gala oficiala cu fanii sai pe Arena Nationala unde a fost luata la intrebari de Ion Tiriac. Simona Halep, luata al intrebari de Ion Tiriac, pe Arena Nationala Ai pornit prima .

Gabriela Firea sustine ca adversarii politici au vrut sa o scoata din joc. S-au interesat sa vada cat de grav sunt bolnava!

Gabriela Firea este sigura de faptul ca oameni importanti din politica au vrut sa o scoata din joc. Adversarii primarului Capitalei s-au interesat in detaliu de starea sa de sanatate. Gabriela Firea, pandita de adversari. Oamenii din politica vor sa o scoata din joc Primarul general al Bucurestiului a declarat, in cursul zilei de joi, .

DigiSport: Ion Tiriac a ajuns la tribunal, la o zi dupa festivitatea de pe Arena Nationala. Agresivitatea lui este incredibila!

Prezent ieri la festivitatea de pe Arena Nationala, unde Simona Halep a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon, Ion Tiriac 80 de ani) a ajuns azi la tribunal.

Alegerile de la FR Tenis au fost contestate Ion Tiriac: Credeti ca ma intereseaza unul din Congo?

Ion Tiriac, ales presedinte al Federatiei Romane de Tenis, a ajuns, joi, in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, dupa ce unul dintre candidatii la sefia Federatiei, Marius Vecerdea, a contestat alegerile de la Federatia Romana de Tenis.

Gabriela Firea, despre momentul in care a aflat despre condamnarea lui Dragnea: Eram langa o icoana facatoare de minuni

Gabriela Firea a vorbit in emisiunea lui Marius Tuca despre pedeapsa cu inchisoarea primita de catre fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Edilul marturiseste ca a primit aceasta veste in timp ce se afla intr-o biserica, langa o icoana facatoare de minuni. Gabriela Firea, despre condamnarea lui Dragnea: Nu imi venea sa cred Pedeapsa pe care .

Ion Tiriac, chemat in instanta de finul lui Klaus Iohannis

Ion Tiriac a ajuns in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, dupa ce finul lui Klaus iohannis, Marius Vecerdea, a contestat alegerile de la Federatia Romana de Tenis. Suparat ca a pierdut.

Dinamo a ajuns de rasul lumii, la propriu. Ion Tiriac: E echipa mea, dar...

Dupa 0-5 in prima etapa a noului sezon de Liga 1, Dinamo a ajuns sa fie luata la pret de matineu, insusi Ion Tiriac fiind cel care a dat tonul unui amuzament general pe Arena Nationala la festivitatea in care Simona Halep a prezentat publicului trofeul cucerit la Wimbledon.

VIDEO Ion Tiriac intr-o postura cum nu l-am mai vazut. Raspuns pentru un spectator: Am si eu varsta...

In calitate de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac a organizat pe Arena Nationala festivitatea in cadrul careia Simona Halep a prezentat publicului din Romania trofeul cucerit anul acesta la Wimbledon.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )