Libnet.ro
UNICEF

13:15

Digi24: Odata in viata sunt de acord cu Dragnea. Cine este cel mai periculos personaj politic

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Odata in viata sunt de acord cu Dragnea. Cine este cel mai periculos personaj politic

Ziaristul Cristian Tudor Popescu spune ca scopul motiunii de cenzura poate fi unul singur. continuă pe Hotnews

Cine este noua iubita a lui Victor Slav. Cum arata cea care i-a luat locul Biancai Dragusanu in inima prezentatorului

Adio burlacie! Victor Slav are o noua iubita! Vulturul de noapte are parte de o perioada fabuloasa, este parte a unui nou proiect televizat si are si cu cine sa-si imparta bucuriile de acum. Cum arata cea care i-a furat inima lui Slav si cu ce se ocupa? Cine este noua iubita a lui Victor .

Cine este actrita de comedie ce a scandalizat prezentarea de moda Chanel! S-a urcat pe podium alaturi de modele!

Iata cine este actrita de comedie care a pus-o in dificultate pe Gigi Hadid la prezentarea Chanel din cadrul Paris Fashion Week pentru ca s-a urcat pe podium alaturi de modele. neinvitata! .

Cine este femeia care ar fi putut sa-l faca tata pe Mihai Constantinescu. A ramas insarcinata, insa nu a pastrat copilul

Mihai Constantinescu ar fi putut sa fie chiar si bunic la ora aceasta, dar, din pacate, soarta i-a dictat altfel lucrurile. Cunoscutul artist a fost pe cale sa devina tata inca din tinerete, dar partenera sa de atunci nu a pastrat copilul. Cine este femeia care i-ar fi putut darui un copil care ar fi .

CTP: O data in viata sunt de acord cu Dragnea, care din puscarie cere insistent dizolvarea PSD Ponta e cel mai periculos personaj politic

Victor Ponta este cel mai periculos personaj al momentului, deoarece are ca obiectiv supravietuirea PSD sub comanda lui, a afirmat Cristian Tudor Popescu, pentru Digi24. Gazetarul a explicat si de ce, contrar a ceea.

CTP, despre motiunea de cenzura si un eventual PSD dupa PSD: O data in viata sunt de acord cu Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat miercuri la Digi 24 ca este pentru prima data de acord cu Liviu Dragnea care cere din inchisoare dizolvarea PSD. in opinia sa, asta este miza motiunii, si nu alte scopuri ale bufetariei interne a Parlamentului, intre care scoaterea din joc a premierului candidat la prezidentiale.

Cine este Gabriela Ciot, varianta de rezerva a lui Dancila pentru functia de comisar european: secretar de stat in MAE si conferentiar universitar

PSD a votat o varianta de rezerva la Dan Nica pentru functia de comisar european in persoana Melaniei-Gabriela Ciot. in varsta de 44 de ani, Ciot este secretar de stat pentru afaceri europene in cadrul MAE si conferentiar universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A intrat in PSD in 2004, fiind adusa de Vasile Puscas, ministru in cabinetul Nastase, iar in perioada mai 2014 noiembrie 2015 a fost consiliera lui Teodorovici la Ministerul Fondurilor Europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )