Libnet.ro
UNICEF

13:00

Digi24 Orasul din Romnia care a atras n ultimii ani multinationale din Germania, Austria sau Italia : N-avem somaj aici, este 0!

Hotnews Hotnews,
 Digi24 Orasul din Romnia care a atras n ultimii ani multinationale din Germania, Austria sau Italia : N-avem somaj aici, este 0!

Aparent condamnate la un viitor lipsit de investitii, intiative de dezvoltare sau locuri de munca, sunt si orase mici care reprezinta o adevarata mina de aur, mai ales pentru investitorii straini. Grupul german Daimler, de exemplu, isi extinde activitatea din Sebes si incepe sa produca o noua cutie de viteze pentru automobile Mercedes. Miza e cu atat mai mare cu cat Daimler este al doilea cel mai mare exportator din economia romaneasca. continuă pe Hotnews

Faze tari: O tnara din Iasi a pledat ca avocat n 30 de procese pna ca justitia sa-si dea seama ca nici nu face parte din Barou; n anii 70 era actrita sexy, acum e calugarita; Ce spune asistatul social din Vaslui care a sunat la 112 pentru a fi deszapezit

Spera la o noapte de amor nebun, dar l-a jefuit fara mila! Unde a ascuns femeia prada. Delajurea Brookens, o. Orasul din Italia in care primaria vinde case cu 1 euro. Singura conditie de indeplinit. Autoritatile din Sambuca, un.

Ea este studenta din Cluj, care a murit in accidentul provocat de prietenul ei

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia iubita lui a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )