Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ea este studenta din Cluj, care a murit in accidentul provocat de prietenul ei

Antena3 Antena3,
Ea este studenta din Cluj, care a murit in accidentul provocat de prietenul ei

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia iubita lui a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,. continuă pe Antena3

Primele imagini de la accidentul din Cluj, unde un tanar drogat si-a omorat iubita - FOTO

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia o tanara a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,.

Detaliul socant despre accidentul din Cluj, in care o tanara de 20 de ani si-a pierdut viata dupa ce soferul s-a urcat drogat la volan

Un detaliu socant a iesit la iveala in urma cumplitului accident din judetul Cluj, in care o tanara de 20 de ani, Gabriela, si-a pierdut viata. Se pare ca masina de lux pe care prietenul sau o.

Tanara ucisa intr-un accident rutier din Cluj era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava

O tanara in varsta de 20 ani, din Suceava, a murit in noaptea de duminica spre luni intr-un groaznic accident petrecut la Cluj Napoca. La volanul unui Mercedes, bolid de lux, era un tanar de 19 ani, din.

O profesoara din Cluj, reclamata ca a predat elevilor de clasa a III-a o lectie n care a folosit cuvntul foot

Ancheta neobisnuita in cazul unei profesoare de limba engleza din Cluj. Aceasta a fost reclamata ca a folosit cuvantul foot cand a predat elevilor de clasa a III-a lectia despre partile corpului. Si pentru ca oo se pronunta u in limba engleza, mama unui elev a reclamat-o ca foloseste cuvinte obscene.

Printul Philip nu si-a cerut scuze pentru accidentul provocat si a fost prins de politie fara centura de siguranta

Pasagera din autoturismul Kia implicat joi intr-o coliziune cu automobilul Land Rover Freelander condus de printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, s-a plans duminica in Sunday Mirror ca nu a primit scuze.

Profesoara de engleza, din Cluj, cercetata disciplinar pentru ca a predat cuvantul foot (laba piciorului).Comentariile sunt pe masura

Caz halucinant la Cluj-Napoca. O profesoara de limba engleza, cu peste 17 ani vechime in sistem, este anchetata pentru ca a explicat copiilor din clasa a 3-a cum se pronunta cuvantul foot picior, laba.

Acuzatii grave la adresa medicilor n cazul unei femei care a murit de gripa, la Slobozia

Rudele unei femei de 45 de ani din Slobozia care a murit din cauza gripei spun ca aceasta s-ar fi prezentat de doua ori la Urgenta cu simptome de gripa, dar a doua oara fost trimisa acasa. Femeia a continuat sa se simta rau, asa ca familia a chemat ambulanta, insa si aceasta ar fi venit initial fara medic. Conducerea spitalului din Slobozia face o ancheta in acest caz, potrivit Digi 24.

Digi24 Orasul din Romnia care a atras n ultimii ani multinationale din Germania, Austria sau Italia : N-avem somaj aici, este 0!

Aparent condamnate la un viitor lipsit de investitii, intiative de dezvoltare sau locuri de munca, sunt si orase mici care reprezinta o adevarata mina de aur, mai ales pentru investitorii straini. Grupul german Daimler, de exemplu, isi extinde activitatea din Sebes si incepe sa produca o noua cutie de viteze pentru automobile Mercedes. Miza e cu atat mai mare cu cat Daimler este al doilea cel mai mare exportator din economia romaneasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2207 seconds )