Libnet.ro
UNICEF

21:30

Digi24: C.T. Popescu, despre gestul prin care Olguta Vasilescu a sfidat-o pe V. Dancila: Doamna asta e anaconda blonda

Hotnews Hotnews,
 Digi24: C.T. Popescu, despre gestul prin care Olguta Vasilescu a sfidat-o pe V. Dancila: Doamna asta e anaconda blonda

Cristian Tudor Popescu a comentat la Jurnalul de Seara un gest de impolitete facut de Olguta Vasilescu la conferinta de presa de miercuri, la care a participat alaturi de Liviu Dragnea si Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Digi24: C.T. Popescu explica de ce Olguta Vasilescu si Ilan Laufer au fost refuzati de Klaus Iohannis - Efectul va fi de imagine

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca se pot gasi motivatii pentru respingerea tuturor propunerilor de ministri din Guvernul Dancila 2. intrebarea, mai spune jurnalistul, este ce va face acum Liviu Dragnea cu Lia Olguta Vasilescu, ramasa fara functie de ministru.

Cum a lovit Iohannis in Dragnea prin Olguta Vasilescu

Prin refuzul de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor, presedintele Klaus Iohannis l-a obligat pe Liviu Dragnea sa o propuna pentru Ministerul Dezvoltarii, un portofoliu-cheie pentru lupta interna din PSD.

Dragnea, intrebat despre Olguta Vasilescu: Orice femeie din PSD e un pericol pentru orice barbat din partid

Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD-ului, a declarat Liviu Dragnea, intrebat daca se teme de Lia Olguta Vasilescu. intrebarea a fost pusa in contextul.

Olguta Vasilescu s-a ntors mpotriva amicului Stanescu: Ce e prea mult e prea mult / Ce spunea fostul ministru n urma cu doua luni despre relatia sa cu vicepremierul

Olguta Vasilescu s-a razgandit si a votat impotriva lui Paul Stanescu in Comitetul Executiv, chiar daca, in urma cu doua luni, declara ca nu se vede facand asta vreodata, mai ales ca-i este si amic.

Olguta Vasilescu, sageti catre Dragnea : Multi colegi au zis ca trebuia sa merg la Dezvoltare de la inceput.Un joc politic din care presedintele profita

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a avut miercuri o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o numeasca in functia de ministru al Transporturilor. Olguta Vasilescu a trimis si o sageata catre liderul PSD Liviu Dragnea.

Care ar putea sa fie adevaratul motiv pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Lia Olguta Vasilescu

Unul din motivele pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Lia Olguta Vasilescu ar putea sa fie unul personal. Si anume, o afirmatie a fostului ministru al Muncii la adresa sefului statului. Vasilescu a.

OLGUTA VASILESCU: Stiam ca presedintele este un om ranchiunos

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat astazi ca a luat in calcul posibilitatea de a fi respinsa numirea sa la Ministerul Transporturilor, dar considera ca era calificata pentru respectivul portofoliu.

Scenariu-soc: Lia Olguta Vasilescu ar putea ramane in afara Guvernului

Este fierbere mare in PSD dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe Lia Olguta Vasilescu si pe Ilan Laufer in Guvern. Solutia gasita de social-democrati a fost ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propu.

Surse: Pe cine a pregatit Dragnea la Transporturi si ce post primeste Olguta Vasilescu. Liderii PSD s-au reunit la partid

Mircea Draghici, trezorierul PSD, si Dragos Benea, liderul filialei Bacau, sunt variantele lui Liviu Dragnea pentru Ministerul Transporturilor, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Refuzata de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu are mari sanse sa preia Ministerul Dezvoltarii, sustin sursele citate. Ar fi singura varianta ca Olguta Vasilescu sa ramana in Guvern.

Cine e propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Ce functie va ocupa Olguta Vasilescu

Mircea Draghici, trezorierul PSD, va fi propus de premierul Dancila pentru Ministerul Transporturilor, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Refuzata de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu va prelua Ministerul Dezvoltarii. A fost singura varianta ca Olguta Vasilescu sa ramana in Guvern.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )