Libnet.ro
UNICEF

18:30

OLGUTA VASILESCU: Stiam ca presedintele este un om ranchiunos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OLGUTA VASILESCU: Stiam ca presedintele este un om ranchiunos

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat astazi ca a luat in calcul posibilitatea de a fi respinsa numirea sa la Ministerul Transporturilor, dar considera ca era calificata pentru respectivul portofoliu. continuă pe Ziarul Bursa

Zegrean: Iohannis nu e obligat sa o accepte pe Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a explicat pentru B1 TV de ce presedintele Klaus Iohannis nu este obligat sa o accepte pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul.

Liviu Plesoianu: Iohannis o poate refuza pe Olguta Vasilescu si a doua oara

Liviu Plesoianu este primul lider PSD care confirma ca presedintele Klaus Iohannis o poate refuza din nou pe Lia Olguta Vasilescu, de aceasta data pentru portofoliul Dezvoltarii, dar vine si cu o solutie.

Cine-i multumeste lui Iohannis ca a refuzat-o pe Olguta Vasilescu la Transporturi. Presedintele a intarit intentia de sprijinire a constructiei autostrazilor in Moldova

Asociatiile civice Moldova Vrea Autostrada si impreuna pentru A8 i-au multumit public presedintelui Klaus Iohannis pentru ca a refuzat sa semneze decretul de numire a Liei Olguta Vasilescu in.

Olguta Vasilescu, prima reactie dupa ce a fost lasata de Iohannis in afara Guvernului: Stiam ca presedintele e un om ranchiunos si nu imi va ierta declaratii privind persoana sa (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu a avut miercuri la Parlament o prima reactie dupa ce a ramas fara nicio functie in Guvern ca urmare a revocarii de la Ministerul Muncii si a refuzului presedintelui Iohannis de a o numi.

Olguta Vasilescu: Am luat n calcul sa fie respinsa numirea mea la Transporturi, presedintele e un om ranchiunos. Eu am lasat ceva n urma mea, el nu

Lia Olguta Vasilescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a respins numirea sa la Ministerul Transporturilor pentru ca este un om ranchiunos, ea fiind foarte calificata pentru aceasta functie.

Olguta Vasilescu, sageti catre Dragnea : Multi colegi au zis ca trebuia sa merg la Dezvoltare de la inceput.Un joc politic din care presedintele profita

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a avut miercuri o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o numeasca in functia de ministru al Transporturilor. Olguta Vasilescu a trimis si o sageata catre liderul PSD Liviu Dragnea.

Olguta Vasilescu incepe mandatul de ministru al Dezvoltarii cu ELOGII pentru seful PSD: ii multumesc in special lui Liviu Dragnea! (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu a fost propusa, miercuri seara, la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea acesteia la Transporturi. Fostul ministru al Muncii dupa anuntul.

Olguta Vasilescu s-a ntors mpotriva amicului Stanescu: Ce e prea mult e prea mult / Ce spunea fostul ministru n urma cu doua luni despre relatia sa cu vicepremierul

Olguta Vasilescu s-a razgandit si a votat impotriva lui Paul Stanescu in Comitetul Executiv, chiar daca, in urma cu doua luni, declara ca nu se vede facand asta vreodata, mai ales ca-i este si amic.

Prima reactie a Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor. Singurul care poate sa decida este CEX. Nominalizarile pentru.

Prima reactie a Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor. Singurul care poate sa decida este CEX. Nominalizarile pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )