Libnet.ro
UNICEF

11:00

Digi24: Un roman cu coronavirus se plange de vacanta din Grecia. Pana la rezultatul testului s-a plimbat prin statiune

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Un roman cu coronavirus se plange de vacanta din Grecia. Pana la rezultatul testului s-a plimbat prin statiune

Un roman infectat cu COVID, carantinat intr-un hotel din Lefkada, Grecia se plange ca nu a fost consultat de niciun medic timp de mai multe zile. Dupa ce a fost testat la vama Kulata, acesta povesteste intr-o postare pe Facebook ca a stat in izolare 24 de ore in Salonic, in asteptarea rezultatului. A plecat apoi spre Lefkada. Abia dupa alte patru zile a venit rezultatul testului si confirmarea infectarii. continuă pe Hotnews

Turista romanca, diagnosticata cu coronavirus si internata la un spital din Grecia

Cazurile romanilor din Grecia infectati cu coronavirus sunt in crestere pe zi ce trece. Presa elena a anuntat, miercuri, doua noi cazuri: o romanca de 60 de ani, internata acum intr-un spital din Atena, si de un turist roman in Corfu.

inca 4 turisti romani din Grecia sunt infectati cu noul coronavirus

Inca patru romani din Grecia au fost confirmati cu noul coronavirus, informeaza Ministerul Afacerilo.

inca trei romani din Grecia, confirmati cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca inca trei cetateni romani din Grecia - doi in Creta.

Economia Rusiei, rapusa de coronavirus: Veniturile au inregistrat cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent

Veniturile Rusiei au inregistrat, in al doilea trimestru din acest an, cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent, in contextul in care tara s-a confruntat simultan cu epidemia de coronavirus si.

Ploi si vijelii in peste jumatate din tara, pana duminica seara

Ploi torentiale si vijelii se vor inregistra in peste jumatate din tara pana duminica seara, potrivit meteorologilor, care vineri au emis mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica.

Alti patru turisti romani din Grecia confirmati cu COVID-19 Avertismentul Ministerului de Externe pentru romanii care refuza carantina in Grecia

Alte patru cazuri de COVID-19 au fost confirmate in randul turistilor romani aflati in Grecia, astfel ca numarul total al turistilor depistati cu coronavirus in Grecia ajunge la 12, potrivit Ministerului roman de Externe . Legat de situatia unor romani care ar fi refuzat carantina in Grecia, plecand spre Romania, MAE precizeaza ca, in conformitate cu legislatia bulgara, persoanele cu COVID-19 urmeaza sa fie plasate in carantina, din dispozitia autoritatilor sanitare. Autoritatile bulgare pot lua, de asemenea, decizia de a nu permite accesul pe teritoriul Bulgariei. Romanii care merg in Grecia pot completa fomularul obligatoriu inclusiv in cursul zilei anterioare intrarii in acesta tara.

MAE: Ambasadorul Romaniei la Atena a discutat cu ministrul de Externe elen despre situatia turistilor romani din Grecia. Concluziile

Ministerul de Externe anunta ca ambasadorul Romaniei la Atena a avut o discutie cu ministrul grec de Externe despre situatia romanilor care isi petrec sau intentioneaza sa-si petreaca vacanta pe.

Creste numarul turistilor romani din Grecia infectati cu Covid-19

Trei turisti romani ajunsi in Grecia au fost confirmati pozitiv si vor sta in carantina in urmatoare.

Ultimele informatii oficiale despre turistii romani din Grecia confirmati cu COVID-19

Trei romani diagnosticati cu COVID-19 in Grecia se afla acolo in carantina, pentru 14 zile, iar un altul este spitalizat, potrivit Ministerului de Externe.

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza din nou un numar record de cazuri de COVID-19: 777 de imbolnaviri si 19 de decese, in 24 de ore, la 19.133 de teste prelucrate. 261 de pacienti sunt internati la ATI

Romania a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, joi, ca in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 777 de noi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )