Libnet.ro
UNICEF

10:46

Ploi si vijelii in peste jumatate din tara, pana duminica seara

Hotnews Hotnews,
 Ploi si vijelii in peste jumatate din tara, pana duminica seara

Ploi torentiale si vijelii se vor inregistra in peste jumatate din tara pana duminica seara, potrivit meteorologilor, care vineri au emis mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica. continuă pe Hotnews

Meteorologii avertizeaza! Vreme extrema in peste jumatate din tara

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o alerta de ultima ora. Meteorologii avertizeaza ca in peste jumatate de tara vor fi ploi torentiale, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata in jumatate din tara. Ce zone vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica temporar accentuata ce vor ajunge sa afecteze jumatate din tara, pana duminica seara.

Scenariu negru pentru Romania. Risca sa piarda jumatate dintre locuitori pana in 2100. Alte 16 state din Europa ar putea pati acelasi lucru. Va fi o lume noua

Mai multe state de pe continentul european, printre care si Romania, vor suferi o masiva de populare pana la finalul secolului XXI. Scenariul nefericit se aplica pentru 17 tari, informeaza Yahoo.

Mircea Negulescu are interdictie sa plece din tara si sa ia legatura cu Victor Ponta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins joi cererea Sectiei speciale de arestare preventiva a fostului procuror Mircea Negulescu, acesta fiind plasat sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile, el avand interdictia sa plece din tara si sa ia legatura cu Victor Ponta si Sebastian Ghita, care sunt parti vatamate in dosar, conform Agerpres.

METEO. Vremea se raceste in weekend. Prognoza meteo pana duminica

Vremea va fi in general instabila in zilele urmatoare. Valorile termice mai scazute decatcele normale pentru aceasta perioada si innoraritemporar accentuate, ploi si intensificari ale vantului.

Plangeri in crestere la ANCOM, in prima jumatate din acest an: 15% din cele peste 2.400 de reclamatii au vizat stiri false despre COVID-19

Peste 360 de reclamatii privind stiri false despre pandemia de COVID-19 au fost transmise catre autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) in primele sase luni din acest an, in contextul atributiilor pe care le-a avut institutia condusa de Sorin Grindeanu pe perioada starii de urgenta. Practic, dupa analiza Grupului de Comunicare Strategica si la solicitarea Ministerului Afacerilor Interne MAI), presedintele ANCOM emitea o decizie prin care obliga furnizorii de internet sa blocheze site-urile acuzate ca ar raspandi dezinformari si fake news despre coronavirus.

Peste jumatate dintre pacientii bolnavi de Covid-19 dezvolta disfunctii cardiace - Studiu

Mai mult de jumatate dintre pacientii diagnosticati cu noul coronavirus au dezvoltat anomalii ale functiilor cardiace, releva un studiu efectuat la cererea Fundatiei Britanice pentru Boli Cardiace British Heart Foundation) si publicat in European Heart Journal, scrie Mediafax.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, trimis in judecata in dosarul Black Cube, in care ar fi incercat compromitere lui Kovesi, Iohannis si Hellvig. Dragomir a fugit din tara dupa ce a fost condamnat in alt dosar

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost trimis in judecata de DIICOT in dosarul Black Cube, fiind acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, de instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice si complicitati la alte operatiuni ilegale. Dragomir a fugit din Romania dupa ce a fost condamnat la inchisoare intr-un alt dosar.

BVB Rulaj de aproape 60 milioane lei, peste cel din sedinta anterioara

Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, intr-o sesiune in care cotatiile cosurilor de actiuni au avut oscilatii relativ reduse, sub 0,5%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )