Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24: Un roman s-a intors din Marea Britanie cu o masina de 40.000 de euro, dar acasa il astepta o surpriza de proportii. VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Un roman s-a intors din Marea Britanie cu o masina de 40.000 de euro, dar acasa il astepta o surpriza de proportii. VIDEO

Politistii de frontiera din Maramures au descoperit intr-o curte din localitatea Borsa un autoturism marca BMW, seria 6, in valoare de 40. 000 de euro, care figura in bazele de date ca fiind cautat de catre autoritatile din Marea Britanie. continuă pe Hotnews

INAINTEA BREXITULUI Aproape 100 de companii s-au mutat din Marea Britanie in Olanda

Olanda concureaza cu Germania, Franta, Belgia si Irlanda in atragerea companiilor interesate sa plece din Marea Britanie Incertitudinile cu privire la pozitia Marii Britanii in Uniunea Europeana dupa Brexit au determinat 98 de companii sa isi mute sediul din Marea Britanie in Olanda, a anuntat Agentia guvernamentala olandeza pentru Investitii Straine NFIA), trans-mite Reuters, potrivit Agerpres.

Digi24: Un calau ISIS care a decapitat peste 100 de oameni a incasat ajutor social din Marea Britanie

Un fost rezident britanic, care a devenit calau ISIS decapitand peste 100 de persoane, a fost capturat in Siria. Anouar Haddouchi, care s-a nascut in Belgia, dar s-a mutat la Birmingham in 2009, a incasat ajutoare sociale de la statul britanic in perioada in care a activat in grupul terorist.

Un jihadist al gruparii Stat Islamic care a decapitat peste 100 de oameni a primit ajutoare sociale din Marea Britanie

Un barbat care obisnuia sa locuiasca in Marea Britanie si care a devenit jihadis al gruparii Stat Islamic, decapitand peste 100 de persoane, a fost capturat in Siria, potrivit publicatiei belgiene De Morgen. Anouar Haddouchi, care s-a nascut in Belgia, dar s-a mutat in orasul britanic Birmingham in anul 2009, a incasat ajutoare sociale de la statul britanic in perioada in care a fost activ in SI.

Opozitia din Marea Britanie condamna manevra lui Boris Johnson, denuntand o lovitura de stat

Initiativa premierului Boris Johnson de suspendare a Parlamentului pentru a facilita producerea unui Brexit fara acord este o lovitura de stat, a declarat miercuri seara John McDonnell, unul dintre liderii Partidului Laburist, aflat in opozitie, potrivit Mediafax. Regina Marii Britanii suspenda Parlamentul, inainte de Brexit, la cererea lui Boris Johnson Parlamentarii ameninta cu o motiune de cenzura, Executivul ca va convoca anticipate Brexit: Batalia no deal a inceput.

Partidele de opozitie din Marea Britanie vor colabora pentru a incerca sa evite un Brexit fara acord

Partidele de opozitie au spus marti ca au cazut la o intelegere pentru a lucra impreuna astfel incat sa incerce sa previna un Brexit fara acord, relateaza Reuters.

Europa: Peste 200 de migranti adusi din Marea Mediterana de luni

200 de persoane au fost aduse de luni de organizatii neguvernamentale din Marea Mediterana in Europa.

Marea Britanie, la un pas de OPTIUNEA NUCLEARA! Uniunea Europeana ameninta cu activarea celebrului articol 7

Europarlamentari ai mai multor state-membre, printre care si din Romania, se organizeaza pentru activarea articolului 7 al Tratatului Uniunii Europene pentru Regatul Unit, articol care a mai fost folosit in cazul.

Marea Britanie, in haos politic: Boris Johnson confirma ca a cerut suspendarea Parlamentului. Speaker-ul Camerei comunelor vorbeste despre o ofensa la adresa Constitutiei

In urma cu putin timp, prim-ministrul britanic a anuntat ca a cerut Reginei sa suspende lucrarile Parlamentului pentru urmatoarele saptamani, incepand cu cea de-a doua saptamana din septembrie si pana pe 14 octombrie, adica fix la doua saptamani inainte de data anuntata oficial pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

HALUCINANT! Un membru ISIS, care a decapitat peste 100 de oameni, a primit ajutor social din Marea Britanie

Un fost rezident din Marea Britanie, care a devenit calau ISIS decapitand peste 100 de persoane, a fost arestat in Siria.

Transgaz si Black Sea Oil and Gas semneaza ordinul de incepere a lucrarilor pentru preluarea gazelor din Marea Neagra

Reprezentantii Transgaz si cei ai Black Sea Oil and Gas au semnat, vineri, la Corbu, ordinul de incepere a lucrarilor pentru proiectele celor doua companii in vederea preluarii productiei de gaze din perimetrul offshore Midia, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )