Libnet.ro
UNICEF

23:15

Digi24 Surse: Ce le-a cerut Klaus Iohannis liderilor PNL miercuri seara. Liberalii iau in calcul sa guverneze cu USR

Hotnews Hotnews,
 Digi24 Surse: Ce le-a cerut Klaus Iohannis liderilor PNL miercuri seara. Liberalii iau in calcul sa guverneze cu USR

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut liderilor PNL convocati miercuri seara la Vila Lac la o intalnire de lucru inaintea votului de investire a Guvernului Orban 2 in Parlament, sa nu ii mai lase singuri pe ministri in fata atacurilor din partea Opozitiei, dar sa nu ii atace la randul lor pe cei de la USR-PLUS, chiar daca acestia critica activitatea liberalilor. Asta dupa ce luni, in sedinta BEx al PNL, Ludovic Orban a vorbit in fata liberalilor din conducerea partidului despre viitorii nostri parteneri de guvernare de la USR. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis si liderii PNL, intalnire importanta dupa audierea ministrilor: Se pregatesc strategii pentru votul din plen

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, cu liderii Partidului National Liberal, dupa incheierea audierilor ministrilor propusi sa faca parte din Guvernul Orban II, in comisiile de specialitate.

Surse: Klaus Iohannis le-ar fi cerut liderilor PNL sa faca pace cu USR, viitorii parteneri de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis le-ar fi cerut liberalilor sa faca pace cu cei din USR-PLUS, chiar daca le critica deciziile luate la nivelul Guvernului, in sedinta de urgenta convocata miercuri seara la Vila Lac.

Klaus Iohannis, intalnire de urgenta cu liberalii. Se stabileste strategia pentru anticipate

Intalnire de urgenta a presedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL. Potrivit surselor, seful statului i-a chemat pe acestia in aceasta seara sa puna la punct strategia pentru anticipate. Exista probleme, spun aceleasi surse, in planul care a fost aplicat pana acum.

Klaus Iohannis: Mediul rural nu trebuie sa fie condamnat la infinit la saracie si subdezvoltare

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, luni, PSD pentru modul in care a facut alocarile bugetare pentru comunitatile locale si a afirmat ca Guvernul PNL va avea ca prioritatea dezvoltarea locala si sprijinirea comunitatilor locale.

Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General. Lista completa

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a luat decizia persoanelor ce vor conduce DNA, DIICOT si Parchetul General. Care sunt decretele semnate de presedinte? Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General Presedintele Romaniei a semnat deja decretele la numirea noilor procurori-sefi. Cei trei vor fi: Gabriela Scutea la .

Liviu Plesoianu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Si-a sters azi mizeria falsitatii si noroiul lozincilor de pe bocancii prezidentiali

Liviu Plesoianu a criticat in termeni duri decizia lui Klaus Iohannis de numire a procurorilor in functii de conducere fara avizul CSM. Iohannis si-a sters azi mizeria falsitatii si noroiul lozincilor de pe bocancii prezidentiali, a spus Plesoianu.

Klaus Iohannis: Procurorii pe care i-am numit in functii sunt foarte buni. Avizul CSM mi s-a parut partial destul de superficial

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, e de parere ca procurorii pe care i-a numit joi in functii de conducere sunt foarte buni, iar concursul a fost organizat bine si corect. Avizul CSM, insa, a fost partial destul de superficial, a spus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

KLAUS IOHANNIS: Programul National de Dezvoltare Locala trebuie regandit, nicidecum desfiintat

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu sustine renuntarea la Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) ci regandirea acestuia.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Donald Tusk cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, joi, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )