Libnet.ro
UNICEF

20:45

Digi24, trei ani de emisie cu programe speciale: prezentarea Generatiei X, romanii care au cautat alt fel de viata

Adevărul Adevărul,
Digi24, trei ani de emisie cu programe speciale: prezentarea Generatiei X, romanii care au cautat alt fel de viata

Pe 1 martie, Digi24 implineste trei ani de emisie, iar postul TV celebreaza evenimentul prin prezentarea Generatiei X, romanii care dupa 1990 au cautat alt fel de viata. Cosmin Prelipceanu arata, cu ajutorul unui elicopter, Romania vazuta din aer la 25 de ani dupa Revolutie, iar Sanda Nicola si Luca Niculescu au interventii speciale. Mai mult, Superjurnalul lui Toni Grecu debuteaza la postul de stiri. continuă pe Adevărul

Trei ani de inchisoare cu executare pentru fostul procuror Lora Constantinescu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au condamnat-o astazi, la trei ani de inchisoare cu executare, pe Lora Constantinescu, fost prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea.

Fostul procuror adjunct al Parchetului Buftea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Lora Constantinescu, fost prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Buftea, a fost gasita vinovata de trafic de influenta si condamnata de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare cu executare.

Curtea de Apel Bucuresti: Ioan Mihaila a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul mita la Hidroelectrica

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, la trei ani de inchisoare cu.

Ioan Mihaila, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul mita la Hidroelectrica

Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita privind vanzarea de energie, informeaza Mediafax. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

Dosarul Mita la Hidroelectrica. Ioan Mihaila, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita.

Fost procuror de la Parchetul Buftea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Buftea, Lora Constantinescu, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii Curtii Supreme la trei ani de inchisoare cu executare pentru a trafic de influenta.

Fostul procuror al Judecatoriei Buftea Lora Constantinescu, condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Fosta prim-procuroareadjuncta al Parchetului Judecatoriei Buftea,Lora Constantinescu,a fost gasita vinovata de trafic de influenta si condamnata la trei ani de inchisoare cu executare,.

Fosta procuroare, condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Fosta prim-procuroare adjuncta al Parchetului Judecatoriei Buftea, Lora Constantinescu, a fost gasita vinovata de trafic de influenta si condamnata la trei ani de inchisoare cu executare, conform Mediafax.

Rusal revine pe profit dupa trei ani cu pierderi

Producatorul rus de aluminiu United Co. Rusal Plc, cel mai mare din lume, a obtinut profit net anul trecut, in baza redresarii pretului acestui metal si a declinului rublei. Castigul este primul dupa trei ani cu rezultate negative.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )