Libnet.ro
UNICEF

07:15

Digi24: Unul dintre supravietuitorii teribilei gripe spaniole avertizeaza: Fiti atenti! Povestea se poate repeta

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Unul dintre supravietuitorii teribilei gripe spaniole avertizeaza: Fiti atenti! Povestea se poate repeta

Jose Ameal Pena avea patru ani atunci cand gripa spaniola a lovit micul sat de pescari din nordul Spaniei in care locuia. La aproape un secol distanta, barbatul, care se presupune ca ar fi singurul supravietuitor din Spania al celei mai teribile pandemii din istorie, transmite un avertisment: Fiti atenti. Povestea se poate repeta si nu as vrea asta. Au murit atatia oameni, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Unul dintre colegii Andreei Esca de la PRO TV a murit. Mesaje tulburatoare si multa tristete

Andreea Esca poarta doliu. Cunoscuta prezenatoare de la Pro TV a postat de curand un mesaj emotionant, dupa ce a aflat ca unul dintre colegii sai s-a stins din viata. Ce a scris vedeta despre prietenia speciala pe care a impartasit-o cu acesta? Unul dintre colegii Andreei Esca de la Pro TV a murit Andreea .

A murit cantaretul Kenny Rogers. Cum s-a stins unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor

Unul dintre cei mai mari cantareti de muzica country s-a stins din viata. Acesta a murit la varsta de 81 de ani, arata Variety. Iata anuntul familiei si cum va avea loc inmormantarea! Kenny Rogers a murit! Cum s-a stins cantaretul de muzica country Legendarul cantaret de muzica country a murit acasa. Rogers a dominat .

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )