Libnet.ro
UNICEF

15:01

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Hotnews Hotnews,
 NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots. continuă pe Hotnews

A murit cantaretul Kenny Rogers. Cum s-a stins unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor

Unul dintre cei mai mari cantareti de muzica country s-a stins din viata. Acesta a murit la varsta de 81 de ani, arata Variety. Iata anuntul familiei si cum va avea loc inmormantarea! Kenny Rogers a murit! Cum s-a stins cantaretul de muzica country Legendarul cantaret de muzica country a murit acasa. Rogers a dominat .

Unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania doneaza echipamente medicale pentru spitalele din Bucuresti

Unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania ofera o mana de ajutor spitalelor din Capitala.

Angela Merkel, la primul discurs televizat catre natiune din cei 14 ani de mandat. Cancelarul Germaniei, apel la solidaritate cetateneasca, in fata celei mai mari provocari de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, va lansa un apel la solidaritate cetateneasca, in fata celei mai mari provocari de dupa Al Doilea Razboi Mondial, in primul sau mesaj televizat catre poporul german.

Portretul robot al infectatilor cu coronavirus in Romania. Tinerii, cei mai afectati de virusul ucigas

Antena 3 a prezentat portretul robot al romanilor infectati cu coronavirus. Un tabel cu cifre de ultima ora pus la dispozitie de autoritati arata ca mai mult de jumatate dintre cei infectati sunt persoane active cu varste cuprinse intre 30 si 49 de ani.

Orasul din Romania care interzice stationarea grupurilor mai mari de 3 persoane pe spatiul public

Grupurile mai mari de 3 persoane nu mai au voie sa stationeze pe spatiul public din orasul Harsova. Decizia a fost luata pentru prevenirea raspandirii coronavirusului de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a orasului.

Bosch si Continental suspenda productia la cateva dintre uzinele europene

Cei mai mari doi producatori europeni de componente auto incep sa suspende productia la unele uzine, in contextul in care aproape toti marii constructori de automobile au inchis temporar uzine si cererea a scazut, scrie Automotive News. Uzinele din Romania ale acestor companii functioneaza.

Castigatori Zmeura de Aur 2020: cei mai slabi actori si cel mai prost film

Filmul muzical Cats a primit, luni seara, la gala premiilor Zmeura de Aur Razzie Awards), care desemneaza cele mai slabe productii din industrie, sase trofee, inclusiv pentru categoriile cel mai prost film, cel mai prost scenariu si cel mai prost regizor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )