Libnet.ro
UNICEF

16:01

Digi24: VIDEO. Ecaterina Andronescu ii propune vloggerului Cristian Dascalu un job la minister

Hotnews Hotnews,
 Digi24: VIDEO. Ecaterina Andronescu ii propune vloggerului Cristian Dascalu un job la minister

Ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost cucerita, duminica seara, in studioul Digi24, de ideile lui Cristian Dascalu, vlogger si programator, incat i-a propus sa vina sa lucreze la minister, fie si pentru un job part-time. continuă pe Hotnews

Ecaterina Andronescu ii propune un job la minister vloggerului Cristian Dascalu. Cum a reusit tanarul sa o impresioneze

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ii propune un job la ministerul pe care il conduce vloggerului Cristian Dascalu, care este si programator. Locul de munca propus de Andronescu ar fi chiar si pentru un part time.

Profesorii isi vor primi inainte de Paste banii obtinuti in instanta, promite Ecaterina Andronescu / Ea spune ca nu are nicio legatura cu campania electorala

Profesorii care au obtinut majorarile salariale in urma unor decizii judecatoresti definitive urmeaza sa isi primeasca banii inainte de sarbatori, a anuntat, sambata, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. Ea a spus, la Digi24, ca suma se ridica la 700 de milioane lei, iar banii au fost virati catre inspectoratele judetene, care vor face platile.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu: Profesorii vor primi bani inainte de sarbatori

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca profesorii vor primi bani inainte de sarbatori, ca urmare a unei hotarari judecatoresti care da castig de cauza cadrelor didactice. Ma.

Ecaterina Andronescu: Niciodata nu voi spune ca educatia are un buget suficient de mare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri ca, in pofida criticilor privind subfinantarea sistemului, bugetul aprobat pentru Ministerul Educatiei este mai mare decat a fost in anii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )